Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yok be eder bence salon kadını çizgisinden çıktıysa demekki cano burda iki cümleyle olmaz o bence kendisidir

Ben sibeli görmedim galiba orda da ondan sordim cnim
Ortaya etri dimi
Edepsiz resmen yaa
Geri gelmese bari
eğer senin dediğin konu başlığıysa önüne gelene etti , bence de sonra dan başka biri olarak girdi yoksa eks mesajları gayet normaldi yada her telden coğrafyası...

Offf çok zor boşuna dememişler ikiz anası şehit anası diye canım sabır insallahhh

Ben öyle küfürlü konuşan kadin cok gördüm ama onlar felaketri yaa
Ben birini biliyorum eşimin tanıdığı felaket biri iki lafından biri küfür beni gördü eşime küfür etti adını kullanarak dedim benle böyle konuşma ona gore şaka maiyetinde salak aptal gibi bisey ama ben nefret ederim siz diyince gidip bakmıştım o gün böyle laflar çok ağır Allah ıslah etsin görmek zorunda değilim böylesini burda

Offf çok zor boşuna dememişler ikiz anası şehit anası diye canım sabır insallahhh
Sağol canim inşallah
Kendim için bişey istemiyorum
Iyi olsunlar ahlakli hayirli evlat olsunlar üçüde bana yetecek

Su cok Asabi bi kaç gündür eli de ağır
1 yaşındayım demiyo indiriyor sedanin kafasina oyuncağı

Sedam pek masum Sibel neşe dolu
Su da sevgi küpü ama sinirli

Aksam ayiriyorum ikisini
Seda canom acıyor diye ağlıyor su da sedayi aldım diye

Bi de gülme geliyo hallerine
Bön bön bakiyorlar bana:)
Hayırdır der gibi

Ahahahah ayırma kizzz ikiz onlar yazikkk alışacak atak haftası mı baksana ondandir büyük ihtimal yada diş gelir böyle zamanlarda

Ya bi cumlesinde
Çocuğum anasini.....
Yazdi
Allahm al o bebegi onun elinden dedim içimden

Ahahahah ayırma kizzz ikiz onlar yazikkk alışacak atak haftası mı baksana ondandir büyük ihtimal yada diş gelir böyle zamanlarda
Cok vuruyor sibelim
Sedanin bişey yaptığı yok oynar güler neşe sacar

Su fena oldu
Dün vurunca sedanin burnu kanadı
Ondan ayirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…