Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ya bi cumlesinde
Çocuğum anasini.....
Yazdi
Allahm al o bebegi onun elinden dedim içimden
Gördüm tiksinc resmen Allah'ım diyorum bazılarına neden bu çocuk tövbe haşa sözümden diyorum istemeyene birde böylesine peş peşe 5 er 10 er verir isteyene düzgün bakacak olana hic yok Allahimin vardır bir bildiği diyip susmak düşüyor payıma Allah korusun o yavrulari

Aminn canim aminn
Sınav dunyasi işte

Cok vuruyor sibelim
Sedanin bişey yaptığı yok oynar güler neşe sacar

Su fena oldu
Dün vurunca sedanin burnu kanadı
Ondan ayirdim
Ikizlerde en dikkat ettiğim şey bu biri saha sakin diğeri yaramaz biri daha hırçın diğeri uysal inşallah düzelir evlat diyorlar ama yetistirene kadar insanlıktan çıkıyor insan

Hoşbuldum Pamıkım ❤ Allah kolaylık versin bebeklerle
Sağol canim♥
Iki gündür harp yaşanıyor evde:)
Ikizlerde en dikkat ettiğim şey bu biri saha sakin diğeri yaramaz biri daha hırçın diğeri uysal inşallah düzelir evlat diyorlar ama yetistirene kadar insanlıktan çıkıyor insan
Evet oyleler canim
Seda cok uslu neşeli mutlu
Su sinirli sevecen yaramaz:)

Ama hep ayni şeyleri yapıyorlar
Ayni sekilde uyuyorlar
Biri agladimi ayri odada bile olsa öbürü de başlıyor aglamaya
Birbirlerine hiç kiyamiyorlar
Hele bendeyken yada babasindayken birisi ağladı mi ikizi saldırıyor bize:)
Uyurken el ele tutusuyorlar bulup birbirlerini

Oyy Allah ayırmasın inshallah tam yenecek zamanları

Allah'ım ayırmasın birbirlerinden canım kolaymı canin yarısı onlar birbirine inşallah hep böyle olsunlar yerim onları ben gözümde canlandı oturur aglarim

Ya bi cumlesinde
Çocuğum anasini.....
Yazdi
Allahm al o bebegi onun elinden dedim içimden
İşte ben o iğrenç sözünden çıkardım erkek olduğunu,bir kadın bunu diyemez,erkekte diyemez de,derse de erkektir yanineler görüyoruz burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…