- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.581
Hafızana şapka çıkarttımSu unutur,ben unutmam
Nisanın şokunu yaşadığımız günler mi o günler?Ama bileğim,o günlerde büyüüük travma yaşamıştık,gözlerimizi açmıştık aha böyle
Gecenin neyini böleceğiz diye takılıyoruz öyle işteBizde yatağa baskın yedik kızımdan. Uykumu kaçırdı:)
iyilik canım ne olsun zombi misali takılıyorum işte
2 saat önce üye olup,obanın yolunu şıp diye bulmuştun,seni unutmam mümkünmü,ben meg etiketlemese hayatta bulamazdım,seninki büyük başarı asılAynen kız hatirlamiyom ben bile
Bende unutmam ama bu başka bir şey yaniTarihine kadar
Ben de kendimi bişey sanırdım,unutmam etmem
aynenNisanın şokunu yaşadığımız günler mi o günler?
Ahaha2 saat önce üye olup,obanın yolunu şıp diye bulmuştun,seni unutmam mümkünmü,ben meg etiketlemese hayatta bulamazdım,seninki büyük başarı asıl
Hımmmm2 saat önce üye olup,obanın yolunu şıp diye bulmuştun,seni unutmam mümkünmü,ben meg etiketlemese hayatta bulamazdım,seninki büyük başarı asıl
Aynen vallahi hamilelikle ilgili yazmisimdir ilk onun için acmistim2 saat önce üye olup,obanın yolunu şıp diye bulmuştun,seni unutmam mümkünmü,ben meg etiketlemese hayatta bulamazdım,seninki büyük başarı asıl
Bende saskinim ama fatihin annesini hatırladımAhahaDeniz'im yaa
Ben gece kuşuyumdur aslında akabacım,çok severim gece uyanık kalmayı,sanki dünya bana kalıyor gece,ama sabah erken 3 çocuğu okula yollama işi yok mu,kahvaltısız da asla göndermediğim için mecbur yatıyorum.Eşimden sonra onlar kalkacak,sabahın köründe köfte patates kızarttım mesela.Sevdiklerinden yerler bari diye mecbur yapıyorum.Yok ben şokMeg ve ben hariç bu saatte kimse kalmazdı. Ama alışkanlık yapar bak
Ellerine sağlık canım:**Günaydın herkeseafiyet olsun
menemeni yedim helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?