- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.601
meg sen ne zaman uyudun da uyandin bebekim
resimlere bakinca usudum
Amaaan,kafam çöplük gibi zaten,bazen öyle diyorum da,oğlum,anne,ona genel kültür diyorlar diyo,dedim hııı tabiHafızana şapka çıkarttım
Ama ordayız yani biz şimdiresimlere bakinca usudum
Uyumadık Deniz,Akaba,ince bilek ve ben.meg sen ne zaman uyudun da uyandin bebekim
Ben biliyom ama o kadan da farkım olsun dimi
Canım denizim
Hepinizi seviyorum kızlar,pamuğu,bebeklerini,seni megi,triplimi hepinizi,buraya bakmasam tuhaf geliyor,iyi geceler hepinize,dualarınız kabul olsun,rızkımız bol olsun,sibelime asminime,madamıma her isteyene bebekler versin rabbimSana daşifalar akabam♡♡♡
GünaydınGünaydın güzel insanlar bende katilabilir miyim
Tatlıımmm günaydınsabah şerifleriniz hayır olsun efenim.
Seviyorum hepinizi
Bende hatırlıyorumAma bileğim,o günlerde büyüüük travma yaşamıştık,gözlerimizi açmıştık aha böyle
Ellerine sağlık canım
Ben gece kuşuyumdur aslında akabacım,çok severim gece uyanık kalmayı,sanki dünya bana kalıyor gece,ama sabah erken 3 çocuğu okula yollama işi yok mu,kahvaltısız da asla göndermediğim için mecbur yatıyorum.Eşimden sonra onlar kalkacak,sabahın köründe köfte patates kızarttım mesela.Sevdiklerinden yerler bari diye mecbur yapıyorum.
AşgımmmmKız karamelize gadın
mimkinse bana kombili bi cadir litfen hem kucuk bebelerim var benim usurlerAma ordayız yani biz şimdi
Heeehh şöyleeeee
Gı dağ başında kombi ne arar acabamimkinse bana kombili bi cadir litfen hem kucuk bebelerim var benim usurler
ah sorma,ben cozuttum dün gece hiç uyumadım
7 saat uyuyup uyanıp sonrasında halâ uyumak istemek
Ya bende uyumak istemiyorumah sorma,ben cozuttum dün gece hiç uyumadım
Alışmak zaman alıyor en önemli şey sabır Allah versin sana da ama sonrası daha güzel ve kolay şimdi çok zor iki ayrı hayat bir olmaya çalışıyor alışmaya çalışmak sabır istiyor
Gündüz biliyosun işte 12'ye kadar falan uyuma müsadem var. Sonra 3 buçuk/4 gibi bi 2 saat uyuma iznim varYa bende uyumak istemiyorum
3 saatlik uyku yeterdi bana, kaç gündür doymuyorum uykuya
Ya hiç mi uyumadın
Gündüz çok uyuduysan
GünaydınnGünaydın ahali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?