- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.621
Tamam işte geceyi gündüzle kapıyosun o yüzden oturuyosun canımGündüz biliyosun işte 12'ye kadar falan uyuma müsadem var. Sonra 3 buçuk/4 gibi bi 2 saat uyuma iznim var)
GünaydınGünaydın ahali :)
E sen de müsade olduğunda uyuTamam işte geceyi gündüzle kapıyosun o yüzden oturuyosun canım
Bende uyusam keşkeeeeee gündüz
Günaydın
Hiç uyumadığımdan .alak gibiyimErkencisiniz valla nasılsınız bakalım
Hiç uyumadığımdan .alak gibiyim
Ama birazdan çadırıma çekilip uyuciimİyi dayanmışsın bazen bana da oluyor uykum oldugu halde uyuyamıyorum
baga ne baga ne bari bambikin cadirindan olsunGı dağ başında kombi ne arar acaba
Ateşin başına topla bebelerini. Sevsinler onları oyy maşallahhh
Bırak valla koynumuza alır uyuruz bebiklerle ohh misssbaga ne baga ne bari bambikin cadirindan olsunses yalitim sistemi de olsun bebeler ciyak ciyak tum dagi ayaga kaldirmasinlar sonra hazir siz uyumuyosunuz gece bebeleri sizin cadirlara birakicam teker teker
Gece uyuyunca sabah erkenden ayaktayım :)Sende erkencisin canım nasılsın
En iyisi son fikir herkes gececi buradabaga ne baga ne bari bambikin cadirindan olsunses yalitim sistemi de olsun bebeler ciyak ciyak tum dagi ayaga kaldirmasinlar sonra hazir siz uyumuyosunuz gece bebeleri sizin cadirlara birakicam teker teker
Hoşgeldin nikomedya,benim taraftansın demek.
HanimKelesimiGetir abla,geçen gün cevaplamayı unuttum,ben de nikomedyadayım,İzmittendi o deniz manzaraları
Sağol tadlim:))Günaydınlar şekerler:))
Sağol tadlim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?