- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.661
Yani sevdiği,yaşadığı,ya da özlediği şehrin simgesi canımyani tahmin ettiğim kadarıyla öyle
2 tane canım 8 yaşında oğlum 23 aylık da kızım varİyi uyumalar şimdiden
İyimiş canım bende mecburiyetten erken kalktım işte. Kaç cocuk var senin
Profil resmin ne ilginç ya:)
Denizim süpersinBizim zarif tuğlamız, bizim için pişmaniye neyse,onun içinde o
Yani sevdiği,yaşadığı,ya da özlediği şehrin simgesi canımyani tahmin ettiğim kadarıyla öyle
İyi tamam da tuğlası meşhur olan bir şehir mi var ya :)
2 tane canım 8 yaşında oğlum 23 aylık da kızım var
Denizim süpersin
Var var
Aynen 2 yaşına girecek cadımAllah bağışlasın canım 23 aylık daha ufak :))
İsmi nedirAynen 2 yaşına girecek cadım
Canım tuğlamO resmi herkes soruyorda onu seçerken bu kadar dikkat çekeceğini hiç düşünmemiştim. Herkesin adının sonunda plaka görüyordum bende memleketime ait birşey olsun istedim. Tuğlamı buldum canım tuğlam benimle özdeşleşti
O resmi herkes soruyorda onu seçerken bu kadar dikkat çekeceğini hiç düşünmemiştim. Herkesin adının sonunda plaka görüyordum bende memleketime ait birşey olsun istedim. Tuğlamı buldum canım tuğlam benimle özdeşleşti
Nilay Ece canımİsmi nedir
Abla seni hayalimde hep anneanne adayı ama aşırı bakımlı biri gibi düşünüyorum. Gerçekte merak ettim
Nilay Ece canım
Ben hiiiç aşık değilim kendisine ankarada yaşıyorum zaten orada değil. Kendisi aynı zamanda leblebi diyarı oluyorBende şehrime aşığım ama çok merak ettim :)) neresi
Bakımlıyımdır sabah pijamalı akşam süslü olurum:))
Ya eskişehirdir,ya da çorumBende şehrime aşığım ama çok merak ettim :)) neresi
Maşallah ismiyle yaşasın yeğenimizNilay Ece canım
Ben hiiiç aşık değilim kendisine ankarada yaşıyorum zaten orada değil. Kendisi aynı zamanda leblebi diyarı oluyor
Aha da bilmişimBen hiiiç aşık değilim kendisine ankarada yaşıyorum zaten orada değil. Kendisi aynı zamanda leblebi diyarı oluyor
Amin canım Allah razı olsunAllah uzun ömür versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?