- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.681
Ya eskişehirdir,ya da çorum
He tamam şimdi oldu
Aha da bilmişim
Amin tatlımMaşallah ismiyle yaşasın yeğenimiz
Maşallah canım annali babalı buyusunler2 tane canım 8 yaşında oğlum 23 aylık da kızım var
Ama aşık olunmaz mı buraya ya,yurdumun pılantalı yaka iğnesi,küçük ama kıymeti büyük,yurdumun her taşına kurban olayım,ama en çokta İzmitin taşına,toprağınaO kadar aşığım ki nickim bile şehrimle ilgili
Ben hiiiç aşık değilim kendisine ankarada yaşıyorum zaten orada değil. Kendisi aynı zamanda leblebi diyarı oluyor
Maşallah demek ki süsün yaşla ilgisi yok
Günaydın kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım :* :))
İyi bende eşimi bekliyorum gelecek şimdi kızla oturuyoruzGünaydın kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın
Vardiyalı çalışıyor sanırımİyi bende eşimi bekliyorum gelecek şimdi kızla oturuyoruz
Evet 3 vardiyaVardiyalı çalışıyor sanırım
Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım :* :))
Sizde mi burdaydijiz ben yazarken yoktuhuz hosgeldiniz hepimiz hoşgeldiniz onayaIcimdekiSonsuzDeniz
HanimKelesimiGetir
M M e g
Triplimelek Megi
@tuzsuz_ruh
Akaba
@Pamuklarperisi
ince bilek
@Madammor
@JustPeace
O şekilde çalışanada zor bekleyenede.Evet 3 vardiya
Hayırlı sabahlar günaydın obaa
Bu obanın adı varmı ? Akşam Hababam vardı aklıma hemen sizler geldiniz
Hiç bir düzen yok çocukların uyuma saati dışında benim hiç duzenim yok zaten deO şekilde çalışanada zor bekleyenede.
Hoşbuldum, var ama yinede tanımazsınız muhabbetimiz olmadı hiç :)Günaydın hoş geldin,nick değişikliği varmı sende:))
Ben hiç bilgisayardan gitmedim daha çünkü yokHoşbuldum, var ama yinede tanımazsınız muhabbetimiz olmadı hiç :)
Ben tlfdan girince bu sohbet topiclerini takip edemiyorum yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?