Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Zehir gibiler yaa hiç baygin gibi durmuyolar oyuncak oynuyoruz sohbet ediyoruz:)
Ne sohbeti yaa,kahvaltı yaptır koy yataklarına,daha planlı olmalısın pazen,ben bunu yapmasam zıvanadan çıkardım,onlar içinde iyilik değil bu

Ne sohbeti yaa,kahvaltı yaptır koy yataklarına,daha planlı olmalısın pazen,ben bunu yapmasam zıvanadan çıkardım,onlar içinde iyilik değil bu
7 de mamalarini hazirladim yemediler
Şimdi kahvaltıya oturcaz..
Yaşaman lazim deniz ikizlerimi
Naparsan yap olmuyor

7 de mamalarini hazirladim yemediler
Şimdi kahvaltıya oturcaz..
Yaşaman lazim deniz ikizlerimi
Naparsan yap olmuyor
İkisini al karşına canım,dikkatlerini başka yöne çekerek,masal oyunla mamalarını yedir.Onlar birbiriyle oynarken de sen oğlunla kahvaltı yaparsın.Ne yaparsan yap olmuyor olur mu?
Bir rutininiz olmalı.Ben sabah,akşam belli rutinlere bağlamıştım işi.Senin yine büyük okula gidiyor,o da bir şans senin için.Gündüz uyımasalar da yatak saatleri olsun.Ben ikisini yataklarına koyardım,bıdı bıdı konuşurken uyur kalırlardı.Uyumasalarda almazdım,o süre dolmadan.Önce sen kararlı olacaksın.
Evin annesi sensin...

KaPrisLiPazen aslında şanslı görüyorum ben seni. 3 çocuklu biri için boş vaktin çok bence. İkizler birbirlerine arkadaş oluyorlar sanırım. Benim kızım bir süre sonra telefonu bıraksana diye kızıyor. Tek arkadaşı benim(( kışın parkta yok. Seninkiler birbirini oyalar en azından

Hepsini ama bildigim okudugum dinledigim herşeyi yapiyorum

Uykulari geldiginde uykuya gecemiyorlar
Cok uzun agliyorlar
En son care alıyorum dizlerime salliyorum..

Bana cok baglilar
Bu yaslarda yapabilirim diyorum ama bide kafam aglama sesini kaldirmiyo

Oglum cok uzun aglar agladiginda
Konu actim oku :)

O yüzden en fazla 30-40 dk aglamalarina tahammül ediyorum ardindan sussunlar diye salliyorum

Arkadaş olarak evet iyi oluyor birbirleriyle oynuyorlar canim
Ama devamli cikmak istiyorlar:)

Bos vaktim söyle var tel devamli elimde oluyo
Uyuturken oynarken yemek yerken

İşte o uykuya geçememe,uyku vakti geçtiğinde oluyor,yorgun ve çok uykusuz çocuk çıldırıyor,o durumdan 2 adım önce duruma el koymalısın,hiç bir şeyle ilgilenmeden,telefon,iş vs,onları uyutmaya bak,uykuyla çıldırma arasından ince bir çizgi var çocuklarda,kusura bakma çok şey yazıyorum ama ben buradan üzüldüm senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…