- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.561
Birşey deme,alakayı kes,öyle.insanın evimde işi olamaz.Kızlar bir toplaşın bdv ye konu açmak istemiyorum akıl akıldan üstündür bişey sorcam size.
Şimdi benim bi komşum var sivri dilli birisi benim hoşlanmadığım biri bu. Aptda bir komşuyla çok samimiler. O komşuda çözemedim ama iyi birisi sanırım.
Neyse bir başka komşu daha var yaşça bizden büyük birisi.
Neyse konumuz şöyle gelişiyor.
Dün bu iyi birisi sanırım dedğim komşu msj sttı müsaitsen sana gelcem bugün diye. Onun kızıyla benim oğlan oynuyorlar gel canım müsaitim dedim.
İçimdende inşallah şu sivri dilliyi çağırmaz dedim.
20 dk sonra bida msj attı. Oda gelecek demeyi unuttum dedi.
Sinir oldum çünkü mutlaka bi falsosu oluyor kadının. Bende o yaşça büyük komşuyada gel dedim oruç tutuyomuş ama gelirim dedi.
Birde bu sivri dilli kadının 2 eltiside aynı aptda oturuyoruz. Büyük eltisini aradım sende gel diye biliyorum bu sivri dilli onu sevmiyor. Her fırsatta konuşur hakkında.
Büyük elti sohbetim var ama 5 dk geleyim dedi.
Neyse öncr iyi niyetli kadın ardından, sivri dilli ardından büyük elti geldi. Bu sivri dil yerinden bile kalkmadı tlfla oynuyordu mutfakta bozuldu kaldı. Bir ara kafasını kaldırıp hoşgeldin yenge dedi.
Neyse yedik içtik büyük elti gitti.
Sohbet esnasında konu kilolara geldi yaşça büyük komşuyla büyük eltiye kilo almış dedik.
Sivri dil el işi yspıyordu bana direk niye arkasından konuşuyosun burdaydı yüzüne söyleseydin ben söylerim ona bunu demesinmi
Ondanmı korkcam söylerim diyebilmişim ama şok oldum. Bilmem korkup korkmadığını dedi bana iyice geldiler.
Ama benim evimde olduğu için uzatmadım.
Daha önce bu yaşça büyük komşu senin eşin çok sert görünüyor demişti buna serttir döver bakk dedi kadına.
Başka şeyler oldu ama kısa tutmak istiyorum. Şimdi ben bu kişiyle görüşmeyi kesmek istiyorum ne demem gerek
Denizcim canim ya tabikii ♥♥İşte o uykuya geçememe,uyku vakti geçtiğinde oluyor,yorgun ve çok uykusuz çocuk çıldırıyor,o durumdan 2 adım önce duruma el koymalısın,hiç bir şeyle ilgilenmeden,telefon,iş vs,onları uyutmaya bak,uykuyla çıldırma arasından ince bir çizgi var çocuklarda,kusura bakma çok şey yazıyorum ama ben buradan üzüldüm senin için...
Mesafe koydummu soracak biliyorum. Ne deyim çok sinirliyim aslında şuan yani kapısına gidip konuşup ilşkimi kesesim var o dereceBirşey deme,alakayı kes,öyle.insanın evimde işi olamaz.
Bişey deme belliki anlamazKızlar bir toplaşın bdv ye konu açmak istemiyorum akıl akıldan üstündür bişey sorcam size.
Şimdi benim bi komşum var sivri dilli birisi benim hoşlanmadığım biri bu. Aptda bir komşuyla çok samimiler. O komşuda çözemedim ama iyi birisi sanırım.
Neyse bir başka komşu daha var yaşça bizden büyük birisi.
Neyse konumuz şöyle gelişiyor.
Dün bu iyi birisi sanırım dedğim komşu msj sttı müsaitsen sana gelcem bugün diye. Onun kızıyla benim oğlan oynuyorlar gel canım müsaitim dedim.
İçimdende inşallah şu sivri dilliyi çağırmaz dedim.
20 dk sonra bida msj attı. Oda gelecek demeyi unuttum dedi.
Sinir oldum çünkü mutlaka bi falsosu oluyor kadının. Bende o yaşça büyük komşuyada gel dedim oruç tutuyomuş ama gelirim dedi.
Birde bu sivri dilli kadının 2 eltiside aynı aptda oturuyoruz. Büyük eltisini aradım sende gel diye biliyorum bu sivri dilli onu sevmiyor. Her fırsatta konuşur hakkında.
Büyük elti sohbetim var ama 5 dk geleyim dedi.
Neyse öncr iyi niyetli kadın ardından, sivri dilli ardından büyük elti geldi. Bu sivri dil yerinden bile kalkmadı tlfla oynuyordu mutfakta bozuldu kaldı. Bir ara kafasını kaldırıp hoşgeldin yenge dedi.
Neyse yedik içtik büyük elti gitti.
Sohbet esnasında konu kilolara geldi yaşça büyük komşuyla büyük eltiye kilo almış dedik.
Sivri dil el işi yspıyordu bana direk niye arkasından konuşuyosun burdaydı yüzüne söyleseydin ben söylerim ona bunu demesinmi
Ondanmı korkcam söylerim diyebilmişim ama şok oldum. Bilmem korkup korkmadığını dedi bana iyice geldiler.
Ama benim evimde olduğu için uzatmadım.
Daha önce bu yaşça büyük komşu senin eşin çok sert görünüyor demişti buna serttir döver bakk dedi kadına.
Başka şeyler oldu ama kısa tutmak istiyorum. Şimdi ben bu kişiyle görüşmeyi kesmek istiyorum ne demem gerek
Bu ne be içim tuhaf oldu deli mı ne bırak görüşmeyi kes sorarsa işim var o öyle bu böyle kısa cevaplarla atlatirsinMesafe koydummu soracak biliyorum. Ne deyim çok sinirliyim aslında şuan yani kapısına gidip konuşup ilşkimi kesesim var o derece
Sakinleşince düşünüp bir çare bulursun,ama o insan evine nasıl gelmiş o zaman, en nefret ettiğim insan tipi,senden haz etmiyorsa evinde ne işi var,sebep göstermek zorunda değilsin,,gerekirse de,seni iyi niyetli bulmuyorum dersin.Mesafe koydummu soracak biliyorum. Ne deyim çok sinirliyim aslında şuan yani kapısına gidip konuşup ilşkimi kesesim var o derece
Ben insanlara yüzü yumuşak ezilcek bi tip olarak görünüyorum demekkiSakinleşince düşünüp bir çare bulursun,ama o insan evine nasıl gelmiş o zaman, en nefret ettiğim insan tipi,senden haz etmiyorsa evinde ne işi var,sebep göstermek zorunda değilsin,,gerekirse de,seni iyi niyetli bulmuyorum dersin.
Olmadığını göster işte bu fırsatlaBen insanlara yüzü yumuşak ezilcek bi tip olarak görünüyorum demekki
Uyuyordur ne yapacakArkadaşlar,akaba nerelerde
Ben atardım şahsen neler neler attım böyleYoksa bu şalları evimde istemiyorum atıp müsriflikte yapmak istemiyorum
Çok kısa ama senin arası bi doktora gitsene canimmmSenin vardır daha canım,benim de yok şu anda ama yakın,benim döngüm çok kısa,15 gün bitince bekliyorum ben,dün bugün başladı sıkıntıları
Hiçbişey yapmaYsni verip kendi eşarbımı istemeyimi
Wifi şifremide vermiştim değiştiriyim en iyisi birde ipliklerimiHiçbişey yapma
En büyük tepki tepsikizliktir
En cok bu koyar insana
Yoksay
Cok olacaktir arkandan dedikodunu edip gelip gülücüklwrle konusan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?