- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.581
Komşun olayim:))Wifi şifremide vermiştim değiştiriyim en iyisibi canımı vermemişim ya pff
Giz sen ne vakit geldin ben seni görmedim yaaaaa
Komşun olayim:))
Değiştir tabi sorduğunda da eşim yapmıştır falan dersin
Wifi şifremide vermiştim değiştiriyim en iyisi birde ipliklerimibi canımı vermemişim ya pff
Aynen de eşim kızıyor sahidendiyorum müsadenizle ne şifresi yaaaa ben vermem valla kimseye değiştir hemen eşim kızıyor de
Istediği kadar kapı komşusu olsun kapı kapanınca herkes dışarda unutma bi dur de git şifreyi değiştir hemenAynen de eşim kızıyor sahidenbu kişi kapı komşum birde
Benim hızıma yetişemezsin ben koç kadınıyımGiz sen ne vakit geldin ben seni görmedim yaaaaa
Gelinim benimmmBenim hızıma yetişemezsin ben koç kadınıyım
Bu ne enerji :))
Ama şimdi eşim neden değiştirdin diycek bide ona kızar şimdi veremeseydin diyeIstediği kadar kapı komşusu olsun kapı kapanınca herkes dışarda unutma bi dur de git şifreyi değiştir hemen
Canım benimGelinim benimmm
Öyle olmaz söyle eşine bize gelmişti şifre istemişti verdim bizd e girecekti belki giriyor hala değiştiriyorum deAma şimdi eşim neden değiştirdin diycek bide ona kızar şimdi veremeseydin diyekadona msj atsam wifi şifremi unut dese eşim kızdı desem çokmu basitce olur
Ahahahah deliiiiYerinde duramıyordu dersiniz soran olursa
Canım benim
Öyle yapayım tamam canım çok sağoll :)Öyle olmaz söyle eşine bize gelmişti şifre istemişti verdim bizd e girecekti belki giriyor hala değiştiriyorum de
Yalan hic sevmem ama geçinmek için yalan yalan sayılmaz demislerÖyle yapayım tamam canım çok sağoll :)
Soul bulup geliyor ben çalıyorum ondanbu emocuklar nerden çıktı kii
Hoşgeldiniz tanışmıyoruz biz:)Yerinde duramıyordu dersiniz soran olursa
TanışabilirizzzHoşgeldiniz tanışmıyoruz biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?