- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.761
Yemek yemezse kadayıf yapsamda bisey olmazKadayıf yap,hemen tav olur
Valla bilmiyom ben canimTelin ayarlarini degiatirmisler cocujlar yaa coEmedim
Almanca olabilir canım. Filer İngilizcede ki Files gibi. Mine benim demek iki dilde de. Meddeseller seller İng . Bestseller gibi.Mine filer
Meddeseller
Kizlar bu hangi dil yaa
Bide bunu bilen varsa bu dilde 'dil ayarlari' ne demek
Yemek yemezse kadayıf yapsamda bisey olmaz
Arıyım en iyisio zaman bilemedim canım.
Sor ne isterse ona göre yap canımArıyım en iyisi
Kahvaltıyı hazırlayıp,çadıra gitttimdi 7 gibi uyudum da yineArkadaşlar,akaba nerelerde
Çok yemek seciyo benimkiSor ne isterse ona göre yap canımgarantş bari
Afiyet olsun canım
O yüzden istediğini yaparsın daha iyi. Benim ki pilavcı . Pilav yanına da sulu yemek yap. Dünyaları vermiş olursunÇok yemek seciyo benimki
O yüzden istediğini yaparsın daha iyi. Benim ki pilavcı . Pilav yanına da sulu yemek yap. Dünyaları vermiş olursunÇok yemek seciyo benimki
Afiyet olsun canımmEllerine sağlık canım
Ne guzelO yüzden istediğini yaparsın daha iyi. Benim ki pilavcı . Pilav yanına da sulu yemek yap. Dünyaları vermiş olursun
Her gün yapsan yer ama ,bizde pilav et,tavuk yanına yapardık. Burda pilavla pilav nerdeyse yaNe guzelkeşke yese pilav yemez çok bayıla bayıla et yer etçil
Bu lazım enişte beye
Şişko olurum o kadar pilav yersem yaaaaHer gün yapsan yer ama ,bizde pilav et,tavuk yanına yapardık. Burda pilavla pilav nerdeyse ya
Yemez onu sen ona mangal kızarmış et kızarmış köfte et kavurma tavuk sote vereceksin onu yer bunu yemez haşlanmış asla yemez dedim ya benimki bir degisikBu lazım enişte beye
Mantarlı tavuk sote yap o zaman. Hem kolay. Yemek yapmayı severim ben. Ayağım iyi olsun da ,razıyım her şeye. Ah ahhYemez onu sen ona mangal kızarmış et kızarmış köfte et kavurma tavuk sote vereceksin onu yer bunu yemez haşlanmış asla yemez dedim ya benimki bir degisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?