- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.781
Burdakiler öyle değil ona şaşıyorum benŞişko olurum o kadar pilav yersem yaaaa
Hangi dilmiş ?Buldum ohh
Tek tip beslendikleri icindirBurdakiler öyle değil ona şaşıyorum bennasıl almıyorlar o kadar pilava
Buldum kıyma vardı evde ondan kilis tava yapayım bugünde kıyma yiyecek ama bunu kendi istedi ahahahahahMantarlı tavuk sote yap o zaman. Hem kolay. Yemek yapmayı severim ben. Ayağım iyi olsun da ,razıyım her şeye. Ah ahh
AlmancaHangi dilmiş ?
AhahaBuldum kıyma vardı evde ondan kilis tava yapayım bugünde kıyma yiyecek ama bunu kendi istedi ahahahahah
Bende pek biliyom ,mashallah banaAlmanca
İngilizce biliyorum az cok ama almanca bolemedim sen deyince baktim:)
Olabilir. Pilav bin çeşit. Safranlı,kırmızı yapan var o. Sebzeli,etliTek tip beslendikleri icindir
Ahahahah ne yapıyon bu kadar dicek kk da takımıyım daha ne yapayım mı dicem ahahahahahAhahameşgul kadınım ben,buna şükret de hem et işte,daha ne
Etli pilav yerim başkada yememOlabilir. Pilav bin çeşit. Safranlı,kırmızı yapan var o. Sebzeli,etliyufka içinde bile etli pilav var. O güzel ama
Tavuklu da seviyorum,didilmiş tavukla yaniEtli pilav yerim başkada yemem
Ben obadan sorumlu devlet bakanıyım,höst dersinAhahahah ne yapıyon bu kadar dicek kk da takımıyım daha ne yapayım mı dicem ahahahahah
Ahahahhaha sen önce evinden sorumlu devlet başkanı ol derBen obadan sorumlu devlet bakanıyım,höst dersinahaha
Bu benim geleceğim,yükseleceğim dersinAhahahhaha sen önce evinden sorumlu devlet başkanı ol der
Masallh yaBende pek biliyom ,mashallah bana
Masallh ya♥♥
Bu benim geleceğim,yükseleceğim dersinAhaha. Az ye de,bi hizmetçi tut dersin ay yok onu deme
Deli deliyi dakkadaBingodoğru teşhis canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?