- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.801
AbboowDeli deliyi dakkada
Allah iyiligini versin ya ahahahahBu benim geleceğim,yükseleceğim dersinAhaha. Az ye de,bi hizmetçi tut dersin ay yok onu deme
Kariyer yapacağuk kolay mı canım ?Allah iyiligini versin ya ahahahahhizini alamadin mi sevimli baykusum? Guldurdun beni.
Kariyer yapacağuk kolay mı canım ?
Ay buna yazmasam olmaz,arada derede,tuzsuzum bir kıymalı da bende var,yetmezse alırsın,havuçlu kıymalı bezelyeBuldum kıyma vardı evde ondan kilis tava yapayım bugünde kıyma yiyecek ama bunu kendi istedi ahahahahah
Kocalar yemek ve iş sorarsaKonuya fransizim suan. Ne konusuyordunuz? Tam anlamadim.
Beni ilgilendirmiyormus konu. Ilerde oyle derim aklimda olsun ama ahahah.Kocalar yemek ve iş sorarsaKk da ustabaşıyım ya da son ütücüyün diyecağz
şimdiden öğren,sorunca elinde hazır cevap olsun öyle gözüne far tutulmuş tavşan gibin bakma.Beni ilgilendirmiyormus konu. Ilerde oyle derim aklimda olsun ama ahahah.
Aslinda hazir cevabimdir ama bazen donup kaliyorum.şimdiden öğren,sorunca elinde hazır cevap olsun öyle gözüne far tutulmuş tavşan gibin bakma.
Ohhh ateste yakildiiii
Sut var mi icinde bitanemm???
Aslinda hazir cevabimdir ama bazen donup kaliyorum.tavsan benzetmesi guzel oldu.
Ohhh ateste yakildiiii
Sut var mi icinde bitanemm???
Aniden soru soruldu mu yasiyorum onu. Bos bos bakiyorum bi sure.ama kalıyor insan bazen öyle ya Ateşimiz her daim şükür canım
Kafam yoğun değilse yapıştırım cevabı,bir de gıcık oluyorsamAniden soru soruldu mu yasiyorum onu. Bos bos bakiyorum bi sure.sicak cikolata icin de tesekkur ederim kii.. Usuyordum vallahi atesin basinda icerim simdi.
Gicik olunca kafa iyi calisiyor benim de.Kafam yoğun değilse yapıştırım cevabı,bir de gıcık oluyorsamAfiyet olsun tatlım
Gicik olunca kafa iyi calisiyor benim de.kafa yogun olursa zaten dogal olarak dusunme gucun azalir. Normal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?