- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
geldim bibişimm ders molası verdim temizluk yaacağum odam almış başını gidiisiz napyonuz?
Nereye gidiyos kızım uykum var benim , öyle bi yemişim ki tosun gibi oldum maşşallah :)))
Ablam etrafı biraz gezelim bide aramızdamahperi hatun kurabiye yapmış onları da gizlice alalım ama bizim aldığımızi söylemek yok bak sen çadırın önünde bekle bn hemen alıp çıkarım hazir peri çadırında yokken
Ablam etrafı biraz gezelim bide aramızdamahperi hatun kurabiye yapmış onları da gizlice alalım ama bizim aldığımızi söylemek yok bak sen çadırın önünde bekle bn hemen alıp çıkarım hazir peri çadırında yokken
Bende limonata yaptım hanımlarr sizinle geleyimmm
Bende limonata yaptım hanımlarr sizinle geleyimmm
Allaaaaah ev limonatası ne de çok severim , kabuğundan da rendeledin mi şöyle mis gibi :)
Hannaz ablam bak ne güzel oldu geziiyoruz işte :))
Ohh tabi gel kzuum ne demek perim nede güzel yapmış kurabiyeleri yiyin yiyin peri mali eheh
Allaaaaah ev limonatası ne de çok severim , kabuğundan da rendeledin mi şöyle mis gibi :)
Kalmadi zaten sacim pembisim yoldu hepsiniYok sana makasss
Sinirlendirmeyin benii, yoksa ağaca değil direk birbirinize bağlarım, yapışık ikizler gibi dolanırsınızz
Ne yemegi o diyetteyim benSenin çadırında yemek vardırr
Cok tatlisin sen yaaaSen cansın caann insan sana kiyabilirmiki perim
ahahha o adı üstüme peri onunla nasıl küs kalınır ki gelirim tabi :))Hoşgeldin kuzum hep gel selam ver bu izcilerin sanada ihtiyaci var biz napalim işte en son periyle kavga ediyorduk ama baristik :))
Aaa suna baakk kurabiye hirsiziAblam etrafı biraz gezelim bide aramızdamahperi hatun kurabiye yapmış onları da gizlice alalım ama bizim aldığımızi söylemek yok bak sen çadırın önünde bekle bn hemen alıp çıkarım hazir peri çadırında yokken
Feromm yoldu o kiz beni peri kanatlarimda gitti kuzummahahha o adı üstüme peri onunla nasıl küs kalınır ki gelirim tabi :))
yok yok kim kıyar sana kuzummFeromm yoldu o kiz beni peri kanatlarimda gitti kuzumm
yok yok kim kıyar sana kuzummyakarım çadırlarını kimse dokunamass perişimee
Aaa suna baakk kurabiye hirsizi
Aaa suna baakk kurabiye hirsizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?