- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Ayy cok utandimm simdi beeen niye dedim ki onu bennmahperi hatun biriciğim bana kıskanç demeni hiiiiiç yakıştıramadım sana :)))) balyanaklarını öperim güzel saçlarını örerim sabahlara kadar, nasıl böyle dersin..... :********
@Eses07 evet esesim girdim uykusuz bi halde... günüm çok yorucu:)
@Cannibal 'ım, inşallah güzel neticeler alırız. ben de ilk kez denemek için girdim, iyi geçti gibi hissediyorum, emin değilim.. sorana iyi diyorum :) merakla beklıyorum sonuçlarını bana bildir :* ne vakit açıklanır acaba?
kosankaplumbag canım canım huuu
@Meg dünyanın en güzel oymakbaşısı seni seviyorummm
yok yok kim kıyar sana kuzummyakarım çadırlarını kimse dokunamass perişimee
Sen sadece ye ic yat zaten tembel izciOhh iyi yaptım caldimHannaz ablamla ve kosankaplumbag le bol bol yedik canimiza değsin ha bide ev yapımı limonata vardı gezdim yedim gezdim yedim
Kendi cadirinla karistirdin galibaÇadırının içi çok pasakliydi bi supursenmi diyorum
senide sevyozz bee nerden çıkardınBizi koruyan yok tabi hep periyi koruyun siz bn bi kosede ağlarım
bende çoook seviyorum kiiAyy cok utandimm simdi beeen niye dedim ki onu benn
Allahimm yirimm yirimm yaaaferom yaa cok seviyorum seniii
mahperi hatun biriciğim bana kıskanç demeni hiiiiiç yakıştıramadım sana :)))) balyanaklarını öperim güzel saçlarını örerim sabahlara kadar, nasıl böyle dersin..... :********
@Eses07 evet esesim girdim uykusuz bi halde... günüm çok yorucu:)
@Cannibal 'ım, inşallah güzel neticeler alırız. ben de ilk kez denemek için girdim, iyi geçti gibi hissediyorum, emin değilim.. sorana iyi diyorum :) merakla beklıyorum sonuçlarını bana bildir :* ne vakit açıklanır acaba?
kosankaplumbag canım canım huuu
@Meg dünyanın en güzel oymakbaşısı seni seviyorummm
Ohh iyi yaptım caldimHannaz ablamla ve kosankaplumbag le bol bol yedik canimiza değsin ha bide ev yapımı limonata vardı gezdim yedim gezdim yedim
Sen sadece ye ic yat zaten tembel izci
Kendi cadirinla karistirdin galiba
senide sevyozz bee nerden çıkardın
Akşama yemeği sen yap bakalım ben ateş yakarım yiyip içenlere görev düşsünHannaz ablamız sende bize buz gibi ayran yaparsan oldu bu iş mahperi hatun bir şey yapmasın malum kurabiyelerinide çaldık o çadırında prenses olsun bu gün
Akşama yemeği sen yap bakalım ben ateş yakarım yiyip içenlere görev düşsünHannaz ablamız sende bize buz gibi ayran yaparsan oldu bu iş mahperi hatun bir şey yapmasın malum kurabiyelerinide çaldık o çadırında prenses olsun bu gün
Allah Allah peri niye prenses oluyormuş bn prensesim taammi
yirimmm kız seni kıskançlıkta ayrı tatliş oldu sanaYok yok sevmiyonuz bni kimse sevmiyor
yalancı reklam bile kenarda duruyii ayıp deeelmiEki Görüntüle 1914295 Yemek haziiirsogutmadan herkes gelsin hannaz ablam ayran nerde kaldi
yirimmm kız seni kıskançlıkta ayrı tatliş oldu sana
yalancı reklam bile kenarda duruyii ayıp deeelmi
Benden prenses olmaz olsa olsa cadi olurAkşama yemeği sen yap bakalım ben ateş yakarım yiyip içenlere görev düşsünHannaz ablamız sende bize buz gibi ayran yaparsan oldu bu iş mahperi hatun bir şey yapmasın malum kurabiyelerinide çaldık o çadırında prenses olsun bu gün
Ayy ne demisim ben sanada dogrular denmiyor kiziiimBi kerem bnm çadır pırıl pırıl bak sen yine kasiniyon sonuçlarına bn karışmam haa
Kim hazirladi bu masayiiiEki Görüntüle 1914295 Yemek haziiirsogutmadan herkes gelsin hannaz ablam ayran nerde kaldi
he tımam tımM kanki tabak koy gelyomE tamm işte o bnm sayfam reklamını verdim
Kziim ifşa itmisini bini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?