- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.021
Hayat diyorum başka bişey demiyorum estağfurullah benden çok bilenlerde var elbetSen ne bilgili hatunsun yav zeytini bilir çiceği bilir ve dahasi ❤ masallahhh
Kimin tuzsuzu oSen ne bilgili hatunsun yav zeytini bilir çiceği bilir ve dahasi ❤ masallahhh
Dış Parazit spreyi kullanacak ya da suluklarına parazit için damla damlatacak işte cnm..Burdan ben kasiniyorum hannaz ablam napsin kuslari bitlendiyse ilac fayda eder mi bilgin varmi megim?
Damla multvt gibi bisiydi sanirim oyle hatirliyorum kisaltarak yazdimDış Parazit spreyi kullanacak ya da suluklarına parazit için damla damlatacak işte cnm..
CanimsinnnnKimin tuzsuzu o
Benim tabiikiKimin tuzsuzu o
Benim tabiiki
Sibelim,eşimin arkadaşının .köyde kuluçka tavukları ölmüştü,hem de tam civcivlerin çıkacağı gün,dayanmış o güne kadar zavallı.Meğer hayvanı bit sarmış.Yumırtalar bile bit içindeymiş,zor temizlemişlerNe yapacağız diye paniklemişler ama yine de çıkmış yavrular.Kuluçkalarda olurmuş öyle,demek hayvancık temizleyemiyor kendini.Eşim diyor ki külde bile eşinseler bitler ölür,ama kuluçka yumırtaları bırakmamak için yapamıyor bunu tabiNe ne zaman işe yarar bilinmez bakarsın aklına gelir birinin işine yarar
Sende Allah'a emanet ol canımmIyi geceler canlarım tuzsuz yatarAllah'a emanet
Yok parazit damlası yada spreyi..Damla multvt gibi bisiydi sanirim oyle hatirliyorum kisaltarak yazdim
Ateşli oluyor demi hayvanlar bitlenince bir de?Sibelim,eşimin arkadaşının .köyde kuluçka tavukları ölmüştü,hem de tam civcivlerin çıkacağı gün,dayanmış o güne kadar zavallı.Meğer hayvanı bit sarmış.Yumırtalar bile bit içindeymiş,zor temizlemişlerNe yapacağız diye paniklemişler ama yine de çıkmış yavrular.Kuluçkalarda olurmuş öyle,demek hayvancık temizleyemiyor kendini.Eşim diyor ki külde bile eşinseler bitler ölür,ama kuluçka yumırtaları bırakmamak için yapamıyor bunu tabi
Aynen kuşum sağlam tavugu öldürür o bitler felaket bisey toprakta ondan eşinir tavuk temizlenmek icinSibelim,eşimin arkadaşının .köyde kuluçka tavukları ölmüştü,hem de tam civcivlerin çıkacağı gün,dayanmış o güne kadar zavallı.Meğer hayvanı bit sarmış.Yumırtalar bile bit içindeymiş,zor temizlemişlerNe yapacağız diye paniklemişler ama yine de çıkmış yavrular.Kuluçkalarda olurmuş öyle,demek hayvancık temizleyemiyor kendini.Eşim diyor ki külde bile eşinseler bitler ölür,ama kuluçka yumırtaları bırakmamak için yapamıyor bunu tabi
Bilmiyorum ki,belki oluyodur ama kuluçkanın sıcaklığı zaten yükseliyo ya,eşime dedim belki ondan çabuk ürüyordur bitlerAteşli oluyor demi hayvanlar bitlenince bir de?
Bak kavga var senin içün Sibıl ahhahhaAynen kuşum sağlam tavugu öldürür o bitler felaket bisey toprakta ondan eşinir tavuk temizlenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?