Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bilmiyorum ki,belki oluyodur ama kuluçkanın sıcaklığı zaten yükseliyo ya,eşime dedim belki ondan çabuk ürüyordur bitler
Bizde de jako üretimi var.. Eş jakolarımız var..
Papağan yani konuşan guşş
Neyse bi keresinde kuşların yuvalıklarında bitler olmuştu.. Talaş var yuvalıkların içinde vs vs
nööffff

Bilgi için teşekkürler meg şimdi kuşum yok gecen yil vardi yumurtasini ters gelmis hem hem de öldü ondan beri kusumuz yok kedi ve balik var baska bir yer de beslediğimiz köpeklerimiz var sadece.

Bilgi için teşekkürler meg şimdi kuşum yok gecen yil vardi yumurtasini ters gelmis hem hem de öldü ondan beri kusumuz yok kedi ve balik var baska bir yer de beslediğimiz köpeklerimiz var sadece.
Rica ederim Jast canım..
Hayvanlar alemiyle ilgili bişey takılırsa aklına sorabilirsin her zaman

Megim ben bu tür büyük kuslara elimi uzatamiyorum biliyor musun?
Çekirdek verirken petshop da bi sesi var beni benden aldi bir daha yanasamadim
Zaten uzatma da elini parmağını yabancı bi papağana. Gagaları o kadar güçlü ki,parmak kopartabilirler..
Eğer bildiğin bi papağansa,elinde doğmuşsa falan al koynuna uyu.. Tam maymun oluyolar..
Çağırıyolar mesela arka odadan; oğlum gel ahhahha..Oğlum diyoruz ya,o da oğlum diye sesleniyo ahhaha

Amaaa çok tatlilar yaaa benim korktuğum kadar varmis
Bi ducato yemişler ben yiyemem o kadarini amma oburdu kafesi komple kabuk :))

Bunlarin daha büyüğüydü rengi çok koyuydu griyimsi siyaha yakindi ayni cins olmayabilir bahsettiğim :)
Olabilir canım. Gerçi siyah büyük papağan yok diye biliyorum..
Jakolar büyük boy papağan sınıfındalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…