- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.041
Bizde de jako üretimi var.. Eş jakolarımız var..Bilmiyorum ki,belki oluyodur ama kuluçkanın sıcaklığı zaten yükseliyo ya,eşime dedim belki ondan çabuk ürüyordur bitler
Tatlı şeker ❤Hepiniz canimsiniz
Bilgi için teşekkürler meg şimdi kuşum yok gecen yil vardi yumurtasini ters gelmis hem hem de öldüYok parazit damlası yada spreyi..
Bir de suluklarına elma sirkesi damlatırsanız iç paraziti önlüyor..
Bi boş fısfıs şişesine ılık su,bir kapak da elma sirkesi koyun,kuşlara püskürtün,özellikle kanat altlarına.. Bu da dış parazitten koruyor hatta öldürüyor bitleri..
Rica ederim Jast canım..Bilgi için teşekkürler meg şimdi kuşum yok gecen yil vardi yumurtasini ters gelmis hem hem de öldüondan beri kusumuz yok kedi ve balik var baska bir yer de beslediğimiz köpeklerimiz var sadece.
Nieeeey,çikil didim çikiil
Tamam canim megim ❤Rica ederim Jast canım..
Hayvanlar alemiyle ilgili bişey takılırsa aklına sorabilirsin her zaman
Tamam canim megim ❤
Megim ben bu tür büyük kuslara elimi uzatamiyorum biliyor musun?Eki Görüntüle 2093512
Aha bu guşlar..
Papağanların içinde en yetenekli olanlar Deli gibi konuşuyolar
Çok güzeller mashallah :)Eki Görüntüle 2093512
Aha bu guşlar..
Papağanların içinde en yetenekli olanlar Deli gibi konuşuyolar
Zaten uzatma da elini parmağını yabancı bi papağana. Gagaları o kadar güçlü ki,parmak kopartabilirler..Megim ben bu tür büyük kuslara elimi uzatamiyorum biliyor musun?
Çekirdek verirken petshop da bi sesi var beni benden aldi bir daha yanasamadim
He bunlar bizimkiler değil,netten buldum fotoyu..Çok güzeller mashallah :)
Amaaa çok tatlilar yaaa benim korktuğum kadar varmisZaten uzatma da elini parmağını yabancı bi papağana. Gagaları o kadar güçlü ki,parmak kopartabilirler..
Eğer bildiğin bi papağansa,elinde doğmuşsa falan al koynuna uyu.. Tam maymun oluyolar..
Çağırıyolar mesela arka odadan; oğlum gelahhahha..Oğlum diyoruz ya,o da oğlum diye sesleniyo ahhaha
He fark ettim ama güzeller :)He bunlar bizimkiler değil,netten buldum fotoyu..
Ama güzeller evet. Kuyrukları kırmızıdır mesela..
Bunlarin daha büyüğüydü rengi çok koyuydu griyimsi siyaha yakindi ayni cins olmayabilir bahsettiğim :)He bunlar bizimkiler değil,netten buldum fotoyu..
Ama güzeller evet. Kuyrukları kırmızıdır mesela..
Olabilir canım. Gerçi siyah büyük papağan yok diye biliyorum..Bunlarin daha büyüğüydü rengi çok koyuydu griyimsi siyaha yakindi ayni cins olmayabilir bahsettiğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?