- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.281
Insallah kabul olurDilek tuttum ahahahhahaçok uğurlu sayim
Ve led dalin aminnnInsallah kabul olur
Ama en başta benim ismim var bende öyle görünüyorYapamadinnnnnnben yaptim
Beni çadıra kilitleeee,yoksa ban yolu görünüyor bana,bir mesaj yazacağım,sorgusuz sualsiz kodese gireceğim, biri sa.ak sanıyor milleti,sallayıp duruyor kaç.kOfff hala olmamış 7227 gel artikkkk
İyiyiz canım sen nasılsın,geçmiş okuyorum,yeni geldim ben de:))Kizlar nasilsiniz?
Sakinnnnn sakinnnnn bak gel yaz bakayım kimmiş o ben göreyim sen gidersen 3 gün gelemezsin ben yazayım ben bir gün giderim en azindanBeni çadıra kilitleeee,yoksa ban yolu görünüyor bana,bir mesaj yazacağım,sorgusuz sualsiz kodese gireceğim, biri sa.ak sanıyor milleti,sallayıp duruyor kaç.k
Gitme sen de canım,aklı kafadan taşan bir şirin üyeSakinnnnn sakinnnnn bak gel yaz bakayım kimmiş o ben göreyim sen gidersen 3 gün gelemezsin ben yazayım ben bir gün giderim en azindan
Gördüm baktım da yazma bisey yazan bulunur nasılsa senin duygularını ahahahahahGitme sen de canım,aklı kafadan taşan bir şirin üye
iyiyim canim sağolasin :)İyiyiz canım sen nasılsın,geçmiş okuyorum,yeni geldim ben de:))
Yazdım zatende.beğenmedi,halbuki doğuma yardımcı olması için fikir de vermiştim ne güzelGördüm baktım da yazma bisey yazan bulunur nasılsa senin duygularını ahahahahah
Ahahahahahah makas havlu sıcak su mandal da söyledin mi kordona tuttursun Ne günlere kaldık yarabbim sen buyuksunYazdım zatende.beğenmedi,halbuki doğuma yardımcı olması için fikir de vermiştim ne güzel
Ayyyy megim bunu görünce aklıma geldi
Bir gün zorla çikolatalı ekmek yedirmiştin bana fotosunu da istemiştin
Ama ne iyi olmuştu 2.yide yemiştim
Not:
Bu arada hastaydım çok fena toparlanamıyordum 54 kiloya düşmüştüm artık güçsüz düşünce megim ye demişti...
Ne fikri verdin belki ilerde lazim olur ablasiYazdım zatende.beğenmedi,halbuki doğuma yardımcı olması için fikir de vermiştim ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?