- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.301
Kule kule kule cevap veriyor burda isler karışık kuleeeeeeeeeeeee kuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMayday mayday
Kimse yok mu mayday
Anlaşıldı tamam.Kule kule kule cevap veriyor burda isler karışık kuleeeeeeeeeeeee kuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Not. Bir bebe dogurtmaya gitti
Kız ben gidiyom dogurtmaya bdv ye ebe olmaya karar verdimAnlaşıldı tamam.
Söyle iyi doğurtsun tamam.
Yakışır tuzsuzuma. Hazır doğurtmuşken tuzlayıver ablasıKız ben gidiyom dogurtmaya bdv ye ebe olmaya karar verdim
Tuz benim işim lütfen hakkıyla yapılır himalayalardan getirttigim tuzla tuzluycam ilk bebeyiYakışır tuzsuzuma. Hazır doğurtmuşken tuzlayıver ablası
Konu kapanmış galiba baktım biraz amaTuz benim işim lütfen hakkıyla yapılır himalayalardan getirttigim tuzla tuzluycam ilk bebeyi
Kapansın zaten ne acayip bi konuKonu kapanmış galiba baktım biraz ama
Eve yeni geldim daha yemek yapayım döneceğim tekrar. Okurum gelince merak ettim.Görüşürüz canımKapansın zaten ne acayip bi konu
Bende başlıyorum şimdi sana da kolay gelsin canımEve yeni geldim daha yemek yapayım döneceğim tekrar. Okurum gelince merak ettim.Görüşürüz canım
Hava kule'den ince bileğe inişler serbest :))Mayday mayday
Kimse yok mu mayday
Kule kule kule cevap veriyor burda isler karışık kuleeeeeeeeeeeee kuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sakın denizim lütfenBeni çadıra kilitleeee,yoksa ban yolu görünüyor bana,bir mesaj yazacağım,sorgusuz sualsiz kodese gireceğim, biri sa.ak sanıyor milleti,sallayıp duruyor kaç.k
Ahahahahahha seni de mi görmedi ahahahahahahhah hadi ordan sen kismin kidenizin mesaji beğendiğimi gördüya beni de ciddiye almadi ayyy nerden atsak kendimizi az gelir :))))
Offf hala olmamış 7227 gel artikkkk
Yaaaaa amaaaa
Çıldırtma beni 7227
Bu defa nokta atışı
Bu sayfa kaç mesaj aliyo yaaaa
Mayday mayday
Kimse yok mu mayday
Kule kule kule cevap veriyor burda isler karışık kuleeeeeeeeeeeee kuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anlaşıldı tamam.
Söyle iyi doğurtsun tamam.
Kız ben gidiyom dogurtmaya bdv ye ebe olmaya karar verdim
Yakışır tuzsuzuma. Hazır doğurtmuşken tuzlayıver ablası
Aahahahaha Allah sizi napmasınTuz benim işim lütfen hakkıyla yapılır himalayalardan getirttigim tuzla tuzluycam ilk bebeyi
Hedefi yüksek tut kız bi daha
Aahahahaha Allah sizi napmasınnasıl güldüm oyyy
Yol bence de beni kaele almadi üzdü beni kafami gömüp yastiğa ağliyzaaammmAhahahahahha seni de mi görmedi ahahahahahahhah hadi ordan sen kismin kiböyle mi dedi sana yolarım onu
Ahahahhaha kirayimmi kafasını emret yaparım hemen nasıl uzer seniYol bence de beni kaele almadi üzdü beni kafami gömüp yastiğa ağliyzaaammm
sağol canım sanada kolay gelsinBende başlıyorum şimdi sana da kolay gelsin canım
Anlaşıldı tamam. Hangi sayfaya ineceğimi şaşırdım tamam. Çok konuşmuşsunuz tamam.Hava kule'den ince bileğe inişler serbest :))
senin yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize
Hedefi yüksek tut kız bi daha
Aahahahaha Allah sizi napmasınnasıl güldüm oyyy
Bir yanda yapılır bir yandan yazilirsağol canım sanada kolay gelsin
Anlaşıldı tamam. Hangi sayfaya ineceğimi şaşırdım tamam. Çok konuşmuşsunuz tamam.
senin yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize
Benim yemek ıspanak pişti bile.Bir yanda yapılır bir yandan yazilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?