Yafrukurtlar toplanıyor :)))

İste yengem bana yardim et misafirim gelcek diye cağirmisti dün meğerse o misafir bana bakmaya gelmis amaninnn :)))
Beni keklemişler kimseyle tanismicami bildikleri icin caktirmamislar çöp çatanlığin böylesi :)))
Ahahhahahajajaja yok artık yengeye bakkk ne çöpçatan yılın aracısı ahahahahahahhah ederse naptinizzzz sonra baktin mı oglana

Ahahhahahajajaja yok artık yengeye bakkk ne çöpçatan yılın aracısı ahahahahahahhah ederse naptinizzzz sonra baktin mı oglana
Haberim yoktu ki öle gözle bakmadim bile hosgeldin güle güle o kadar pek dioloğ kurmadim :)))
Oğlan benden büyüktü zaten demiş ki benden için yasi küçük ben ona göre büyüğüm demiş yasi tahminen 35 civarlari gibi beni cocuk sandi heral ki zaten bilseydim de fark etmezdi yine bakmazdim o gözle evlenmeyi düsünmediğimi biliyor bizimkiler o yüzden çabalari yersiz hazir değilim yeni birine veya evliliğe...

Ahahahahahah citirsin kız sen zaten bak tescilledik bile sen ne zaman istiyorsan o zaman düşün senin hazır olman çok önemli kuzum evlilik pazardan domates almak degilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…