- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.321
Benimkini söylemiyim şimdiBenim yemek ıspanak pişti bile.
:)))) hangi sayfaya indin bulamiyorummm tamammsağol canım sanada kolay gelsin
Anlaşıldı tamam. Hangi sayfaya ineceğimi şaşırdım tamam. Çok konuşmuşsunuz tamam.
senin yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize
Offf delilerrr:)))) hangi sayfaya indin bulamiyorummm tamamm
Varolll sibelimm denk geldiğinde yine ses ederim sen hakkindan gelin :))Ahahahhaha kirayimmi kafasını emret yaparım hemen nasıl uzer seni
Offf delilerrr
Okumuştum can kuşum nolduuusibeyyy dün sen vardinya burda hani demistim misafirlikteyim gec oldu diye göndermediler dayimlar diye hatirliyon mu?
İste yengem bana yardim et misafirim gelcek diye cağirmisti dün meğerse o misafir bana bakmaya gelmis amaninnn :)))Okumuştum can kuşum nolduuu
Ahahhahahajajaja yok artık yengeye bakkk ne çöpçatan yılın aracısı ahahahahahahhah ederse naptinizzzz sonra baktin mı oglanaİste yengem bana yardim et misafirim gelcek diye cağirmisti dün meğerse o misafir bana bakmaya gelmis amaninnn :)))
Beni keklemişler kimseyle tanismicami bildikleri icin caktirmamislar çöp çatanlığin böylesi :)))
Benimkini söylemiyim şimdisupriz olsun
işte buradayım:)))) hangi sayfaya indin bulamiyorummm tamamm
Haberim yoktu ki öle gözle bakmadim bile hosgeldin güle güle o kadar pek dioloğ kurmadim :)))Ahahhahahajajaja yok artık yengeye bakkk ne çöpçatan yılın aracısı ahahahahahahhah ederse naptinizzzz sonra baktin mı oglana
Ikilermm fenaa:))bugün babamiz evde de o cocujlara bakti ben bi evi Komple elden gecirdim canimKaPrisLiPazen
Nasılsın canım? Senin ikizler normale döndü galiba:) sitede göremedim seni bugün. Gerçi bende 3 gibi geldim
Hoşgeldin. Benim evinde süpürülmesi lazımda hiç canım istemiyorIkilermm fenaa:))bugün babamiz evde de o cocujlara bakti ben bi evi Komple elden gecirdim canim
Yeni geldim
Başlayınca bi temizlik aşkı geliyor:)Hoşgeldin. Benim evinde süpürülmesi lazımda hiç canım istemiyor
Gelmesin evde yokum:)))Başlayınca bi temizlik aşkı geliyor:)
Kalk bence:)
:))Gelmesin evde yokum:)))
Ahahahahahah citirsin kız sen zaten bak tescilledik bile sen ne zaman istiyorsan o zaman düşün senin hazır olman çok önemli kuzum evlilik pazardan domates almak degilkiHaberim yoktu ki öle gözle bakmadim bile hosgeldin güle güle o kadar pek dioloğ kurmadim :)))
Oğlan benden büyüktü zaten demiş ki benden için yasi küçük ben ona göre büyüğüm demiş yasi tahminen 35 civarlari gibi beni cocuk sandi heralki zaten bilseydim de fark etmezdi yine bakmazdim o gözle evlenmeyi düsünmediğimi biliyor bizimkiler o yüzden çabalari yersiz hazir değilim yeni birine veya evliliğe...
Geldim cancağızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?