- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.341
Öylesin ki cancağızımsınOyyyycancagzımmmm dussuz bunu çok begendi
Bende opimmmmmmÖpiim bi daha
Boğ da sen boğ oyyyBende opimmmmmm
Ben biraz boğarım severken idare et
Oyyyyy gıyarmıyım ben Akabama CANCAĞZIMA daha gelecek anaciginin dizinin dibineBoğ da sen boğ oyyy
Aynen canim geç olsun güç olmasin ❤❤❤Ahahahahahah citirsin kız sen zaten bak tescilledik bile sen ne zaman istiyorsan o zaman düşün senin hazır olman çok önemli kuzum evlilik pazardan domates almak degilki
Ağzın bal yesin cancağızımmOyyyyy gıyarmıyım ben Akabama CANCAĞZIMA daha gelecek anaciginin dizinin dibine
Çok yakın insallahhhhhhh coookAğzın bal yesin cancağızımmo günlerde gelecek Eve dönüş yazacağım bir gün
AmiinÇok yakın insallahhhhhhh coook
Aminnnnnnn sen nasip et Allah'ımAmiinsonsuz kere amin. Allah gönlümüzdekileri nasip etsin
Deniz bir daha ki sefer bana gel
Ben kusur kalır mıyım ? KalmamSendemi gördün,bi sibellen akaba kaldı desene,oldu olcak tam olsun
Benim çatir ne renk onu bile bilmiyorum :))) her gece ondan ayaklar buz gibi desene bize yeni taze çadirlar şart eskileri ppmzu ayazda birakti :)))Ben kusur kalır mıyım ? Kalmamgördüm hatta dedim ki,Deniz'im,bir daha ki sefere benim çadıra gel ,karda uyuma
Meg gelsin ,hemen halleder canım :) üşütmez o yafrukurtlarınıBenim çatir ne renk onu bile bilmiyorum :))) her gece ondan ayaklar buz gibi desene bize yeni taze çadirlar şart eskileri ppmzu ayazda birakti :)))
Size meg duble kral çadırı ayarlasın yok yok olmaz piremses çadırı olsun seninki ingiliz piremsesimmmBenim çatir ne renk onu bile bilmiyorum :))) her gece ondan ayaklar buz gibi desene bize yeni taze çadirlar şart eskileri ppmzu ayazda birakti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?