- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.921
Al canım seninkileri de :) bittikçe takviye yaparız :*:)) bugün buzz gibi odunlar iyi ki geldi :*
Sanat eseri buu ❤ ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2094234 sarmasiz olmaz didim :) buyrun hanimlar :))
:* atesin basinda sarkimiz gitarimiz eksik bir de.Al canım seninkileri de :) bittikçe takviye yaparız :*
Ekle sen canim ben servis edemem pek :))Sanat eseri buu ❤ ellerine sağlık canımaçık büfeye ekleyelim
Onu da yaparız :) canlarımız gelsin :*:* atesin basinda sarkimiz gitarimiz eksik bir de.
He o zaman tuzsuzum gelince alıveririz içeri onla,2.gün önce lavaboları temizlerken kaymıştım yerde,ama bişey olmamıştı,akşam bacagım neden acıyor bir bakayım dedim,baldırım avuç içi gibi mosmor:))Götür canım :) çadırların önünde hepinizin kirica ederim hem,zevkle
Masanın üstüne koyalım ,sonra beraberce yeriz :)Ekle sen canim ben servis edemem pek :))
Tabii ki onlar gelince :**Onu da yaparız :) canlarımız gelsin :*
Ay ,geçmiş olsun canım :/ benim de ağrı halen devamHe o zaman tuzsuzum gelince alıveririz içeri onla,2.gün önce lavaboları temizlerken kaymıştım yerde,ama bişey olmamıştı,akşam bacagım neden acıyor bir bakayım dedim,baldırım avuç içi gibi mosmor:))
Aynen bak en güzeli pay edene pay yok akilli is :)))Masanın üstüne koyalım ,sonra beraberce yeriz :)
Offf canim benim hastahaneye bigörünseydin keske cookkk cokkk gecmis olsun et ezikliği cok fena oluyor.He o zaman tuzsuzum gelince alıveririz içeri onla,2.gün önce lavaboları temizlerken kaymıştım yerde,ama bişey olmamıştı,akşam bacagım neden acıyor bir bakayım dedim,baldırım avuç içi gibi mosmor:))
Allahım bu nasıl kıyıpta yiceeezEki Görüntüle 2094234 sarmasiz olmaz didim :) buyrun hanimlar :))
Aynen bak en güzeli pay edene pay yok akilli is :)))
Hahahaha ama bana küçük demis :))) 26yim 27 ye 3ay varAllahım bu nasıl kıyıpta yiceeez
Boşuna mı o oğlan methini duymuşta tanışmak istemiş,hem güzeeel,hem marifetliii
Kim o oğlan bakiimAllahım bu nasıl kıyıpta yiceeez
Boşuna mı o oğlan methini duymuşta tanışmak istemiş,hem güzeeel,hem marifetliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?