- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.961
Ben onu dilimleyerek te yapıyorum,kapaklı borcamla dolapta 2 3 gün duruyor,hazır oluyor el altında,rende olanda çok güzel oluyor,hafif yumuşasın tamam oooh miss gibi:))Rende havuç yağda kavrulup,yoğurt ve mayonezle karışıyor . Ha ri ka
Aynen ben şimdi he desem de ilerisi zor olurmus kendisi yaslaninca bana haksizlik etmis olurmuş yani düzüncesi güzel benim zaten niyetim yok görücü usulüne hele de.Ee sonuç ? Genç mi demiş ? E daha iyi ya işteyengeyi sevdim
Aynenn kalpinizi yirimmm sizin :**Kalplerimiz gibin
Hiiiih daha yemedin mi canım sen,nasıl yemezsin,bize bakarken atıştırsaydınyemeğe gittim gelecem yazıyo diye düşünün öptüm sizi,çok açım,dayanamayacağım
Canim ben de onu diyordum da adi tarator olduğundan bi haberimRende havuç yağda kavrulup,yoğurt ve mayonezle karışıyor . Ha ri ka
Onca yemeği gördü acıkti haliyleHiiiih daha yemedin mi canım sen,nasıl yemezsin,bize bakarken atıştırsaydın
bende tuzsuzun yüzünden alışveriş uzadı sanmıştım:)Canım:**
Ben biraz pimpirikliyim de,iyi seçin,yoksa giymem dediydim,onlarda kararsız kalmışlardır,meeeg,megiii,olsun yaa,ne alsanız giyerim canlarım,çayı kaçırmayın
Ayy benim canım kestane sekeri cekti yahuu
Aksamaaa @M e g ve @Triplimelek Megi gelecegi iciiin bir seyler yaptim kii. Kizlar siz de yemegi yapinn bunlariAkaba 'min yaktigi atesin basinda yeriz.
Iskender benden :)
Eki Görüntüle 2094234 sarmasiz olmaz didim :) buyrun hanimlar :))
Eki Görüntüle 2094247 kurdum sofrayi♥
Sağol canim♥♥bende tuzsuzun yüzünden alışveriş uzadı sanmıştım:)
Herkesin ellerine kollarına sağlık.
Afiyetler olsunn efendimm :)bende tuzsuzun yüzünden alışveriş uzadı sanmıştım:)
Herkesin ellerine kollarına sağlık.
Sağolun efenim. Akşama ziyafet hazırlamışsınız. Kestane şekeri demişsinAfiyetler olsunn efendimm :)
Havuç tarator bu kızlar,bilmeyenlere. Çok lezzetlidir,bayılırım :)
Tarator evetCanim ben de onu diyordum da adi tarator olduğundan bi haberim
Yok ,anında cevap vermem lazım :) yedim geldim canım şimdi :*Hiiiih daha yemedin mi canım sen,nasıl yemezsin,bize bakarken atıştırsaydın
Aynenn kalpinizi yirimmm sizin :**
Aslında iyi briymiş düşününce :)Aynen ben şimdi he desem de ilerisi zor olurmus kendisi yaslaninca bana haksizlik etmis olurmuş yani düzüncesi güzel benim zaten niyetim yok görücü usulüne hele de.
Aynen öyleOnca yemeği gördü acıkti haliyle
Sen bana kilo aldıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?