- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.941
Bildiğin havuç mu pazenim onlar? :) eline sağlikk cok sağlikli bir menüEki Görüntüle 2094247 kurdum sofrayi♥
Daha iyi der adamlar aslındaHahahaha ama bana küçük demis :))) 26yim 27 ye 3ay var
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2094247 kurdum sofrayi♥
Ayy hiç sorma akabam gecenlerde yengem bana yardima gel misafir gelecek dedi misafir de banaymis haberim olmadan çöp çatanlik yapmis yengemKim o oğlan bakiimgizli aşk mı var ? tablo gibi yaa
Ee sonuç ? Genç mi demiş ? E daha iyi ya işteAyy hiç sorma akabam gecenlerde yengem bana yardima gel misafir gelecek dedi misafir de banaymis haberim olmadan çöp çatanlik yapmis yengem
Bildigimiz havuc canım afiyet bal olsun♥♥Bildiğin havuç mu pazenim onlar? :) eline sağlikk cok sağlikli bir menü
Sağol canim♥♥afiyet olsunEline sağlık canım❤
Dememiş işte cücük demiş banaDaha iyi der adamlar aslındagenç ve çıtırık
Yok canım,benim etim çabuk berelenir,hele evime taşındığımda,eşyaların yerine.alışamamıştım,6 ay dizlerim kollarım bereli gezdimOfff canim benim hastahaneye bigörünseydin keske cookkk cokkk gecmis olsun et ezikliği cok fena oluyor.
Havucun mayonezli salatasi bi cüzel oluyor bir dahakine öyle yapalim olur mu pamuğum pazenim :*Bildigimiz havuc canım afiyet bal olsun♥♥
Sağol canim♥♥afiyet olsun
Bende öyleyim,hemen morarır :/Yok canım,benim etim çabuk berelenir,hele evime taşındığımda,eşyaların yerine.alışamamıştım,6 ay dizlerim kollarım bereli gezdim
Tarator deneni çok seviyorum ben offfHavucun mayonezli salatasi bi cüzel oluyor bir dahakine öyle yapalim olur mu pamuğum pazenim :*
Aynen ben de çok vururum kenarlarina sehpa'ninYok canım,benim etim çabuk berelenir,hele evime taşındığımda,eşyaların yerine.alışamamıştım,6 ay dizlerim kollarım bereli gezdim
Vaaay anam vaaay,dökülüyo marıfetler birer.birer,gizli yetenek dolu burasıEki Görüntüle 2094251 bide bunlar var:))
Tarotor?Tarator deneni çok seviyorum ben offf
Kalplerimiz gibinAynen ben de çok vururum kenarlarina sehpa'ninnazik etimiz dimek ki :)))
Rende havuç yağda kavrulup,yoğurt ve mayonezle karışıyor . Ha ri kaTarotor?
Nasil oluyor canim bilmiyorum ben onu.
Yapalm canimHavucun mayonezli salatasi bi cüzel oluyor bir dahakine öyle yapalim olur mu pamuğum pazenim :*
Hep ye hep ye olmazki didim yapiverdim hemen:))Vaaay anam vaaay,dökülüyo marıfetler birer.birer,gizli yetenek dolu burası
Galiba,bir de ben beyazım,(ne hikmetse cilt rengim buğdaydır,güneşten sanırım)Aynen ben de çok vururum kenarlarina sehpa'ninnazik etimiz dimek ki :)))
Aynen ben de cok severim ohhh bir de az ekşiliyse immm:)))extradan alırım ben,pek severim sarmayı
Ben havucun bi tek tursuda yerim o yüzden bilmiyorum hiç dediginiRende havuç yağda kavrulup,yoğurt ve mayonezle karışıyor . Ha ri ka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?