- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.001
Meg önce gelir evet. Tripli yarın olabilir.süpersin
bencede belki meg önden gelir tripli kalanları alır sonra gelir
Tuzsuzla denizi çekiştiririz hem nihahahaTamam canım,gel biraz daha toplayalım :)
Tuzsuzla denizi çekiştiririz hem nihahaha
Ben hep uyelik iptal edip geri geldihim icin ban i bilmiyorum canimKaPrisLiPazen alıntılayamadım canım,benim bir kere gece 10da dolmuştu sürem,ama tee gece birde açıldı nedense banım,ama olsun bekleriz biz tam oba olarak
Haklısın dedikodu bizim işimiz değil zaten!!!!!!!abbowww yok kızz,elimiz işlesin,dilimiz değil
Süper espri geliyo bak. Hazırmın ? O-bacanak bekleriz,bu bacanak değilKaPrisLiPazen alıntılayamadım canım,benim bir kere gece 10da dolmuştu sürem,ama tee gece birde açıldı nedense banım,ama olsun bekleriz biz tam oba olarak
Haklısın dedikodu bizim işimiz değil zaten!!!!!!!
Cancağızımliste çok temizlik malzemesi yemeklik kıyafet makyaj malzemesi parfümü ojesi ta oralara kadar gitmişken hediyesi
ohhh ben gelene kadar yakmışsın sobayı sıcacık olmuş
Geçmiş olsun geçen bende bir baktım diz kapagimin üstü mosmor düşünüyorum ben nereye vurdum diye anında morariyor
Bu sunumcular işin cılkını çıkardılar justum yakında beni tepsiye goyup sunum yapacaklar
Hangisi gelirse artık onden beraber gelirler bencesüpersin
bencede belki meg önden gelir tripli kalanları alır sonra gelir
O parfümlerinden tırtıklıycam banane,ben yazmayı unuttum,şimdi yola çıkmışlardır çoktanliste çok temizlik malzemesi yemeklik kıyafet makyaj malzemesi parfümü ojesi ta oralara kadar gitmişken hediyesi
Geçmiş olsun geçen bende bir baktım diz kapagimin üstü mosmor düşünüyorum ben nereye vurdum diye anında morariyor
Bu sunumcular işin cılkını çıkardılar justum yakında beni tepsiye goyup sunum yapacaklar
VışşşşSüper espri geliyo bak. Hazırmın ? O-bacanak bekleriz,bu bacanak değil
O parfümlerinden tırtıklıycam banane,ben yazmayı unuttum,şimdi yola çıkmışlardır çoktanliste çok temizlik malzemesi yemeklik kıyafet makyaj malzemesi parfümü ojesi ta oralara kadar gitmişken hediyesi
Burda ince mesaj var
Süper espri geliyo bak. Hazırmın ? O-bacanak bekleriz,bu bacanak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?