- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.981
Besliyorum fena mıSen bana kilo aldıracaksın
Benimde verdigim kilolarda gozu var:)geri al diye yapiyor★♥♥Sen bana kilo aldıracaksın
Besliyorum fena mı
Oyy akabam naaptın
Yok yok,hafif bunlar, varla yok arasıİyide 7/24 yemek pişiyor obada. Yaz geldiğinde komple obez olacağız
Son mesajlaei 21:447Oyy akabam naaptınben bunu tepside yaparım,bu da pek güzelmiş,azcık tırtıkıliimmi,neyse bekleyeyim kızları ,onlarsız yemiycem,ahdettim
Ucundan azıcık al canımOyy akabam naaptınben bunu tepside yaparım,bu da pek güzelmiş,azcık tırtıkıliimmi,neyse bekleyeyim kızları ,onlarsız yemiycem,ahdettim
O zaman show timeeee yemek başlasınYok yok,hafif bunlar, varla yok arası
Bugün özel ama narinimİyide 7/24 yemek pişiyor obada. Yaz geldiğinde komple obez olacağız
Tuzsuzun istekleri bitmediki:) liste ondan uzadı
Çöp çok var etraftae hepsini poşetleyip,atmak lazım
Ictim ablacım ictim :)
Arkadasimin annesi koca bir kavanoz kusburnu gondermis tarçınlı marcınli
Birazdan da ona dalacagım :))
Sen nasilsin bu arada..
Iyisin insallah masallah :))
Vaaay odunlarda hazır,sağol akabacım
birini bizim çadıra götüreyim bari @tuzsuz_ruh akşama kadar gezdi,üşümüştür cancağızım
Geçmiş olsun geçen bende bir baktım diz kapagimin üstü mosmor düşünüyorum ben nereye vurdum diye anında morariyorHe o zaman tuzsuzum gelince alıveririz içeri onla,2.gün önce lavaboları temizlerken kaymıştım yerde,ama bişey olmamıştı,akşam bacagım neden acıyor bir bakayım dedim,baldırım avuç içi gibi mosmor:))
Bu sunumcular işin cılkını çıkardılar justum yakında beni tepsiye goyup sunum yapacaklarBildiğin havuç mu pazenim onlar? :) eline sağlikk cok sağlikli bir menü
Meg kızacak gelince odun toplamadık stoklar tükeniyorBugün özel ama narinimhem çalı,çırpı toplarız ,erir
Oje istemeyi unuttum ben senden alırım artıkliste çok temizlik malzemesi yemeklik kıyafet makyaj malzemesi parfümü ojesi ta oralara kadar gitmişken hediyesi
O iş bendeMeg kızacak gelince odun toplamadık stoklar tükeniyor
Ben istedim hepsini sen merak etme cano ancak yetişir onları almayaOje istemeyi unuttum ben senden alırım artık
Bende geleyim şiştim yemekten.O iş bende
Benimde verdigim kilolarda gozu var:)geri al diye yapiyor★♥♥
süpersinEki Görüntüle 2094320 bu bir kısmı
bencede belki meg önden gelir tripli kalanları alır sonra gelirBen istedim hepsini sen merak etme cano ancak yetişir onları almaya
Tamam canım,gel biraz daha toplayalım :)Bende geleyim şiştim yemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?