- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.901
Aynen canimm hep beraber insallah boyle sürer gider uzunca seneler :**İnshallah canım,biz birlik olalım yeter
Amiin canım benimAynen canimm hep beraber insallah boyle sürer gider uzunca seneler :**
Pastadan dansöz çıkarmacaya vilili ya vili ya viliii
Hiç sorma bi hastahane böyle hem pazartesi 1 e randevu veriyorlar sonra kayda geçmeyip baskasina veriyorlar ne slkca değil mi :SAa ne saçma iş
Aynen öyle canım. Tek o zaman vaktin var belki :/Hiç sorma bi hastahane böyle hem pazartesi 1 e randevu veriyorlar sonra kayda geçmeyip baskasina veriyorlar ne slkca değil mi :S
Oynamaya oynucaz bari oynuyak gece bitmeden dimiIşte bunu demicektinnn
Zaten biliyorsun bayaği oldu bunun için haftalarca bekledim sira gelsin de gideyim bian önce tedavim bitsin diye ama nerde hasta hakkini gözeten bir hastahane değil ki :SAynen öyle canım. Tek o zaman vaktin var belki :/
Oynamaya oynucaz bari oynuyak gece bitmeden dimi
Nerdeler ki ?
İns halldersin canım,sağlık bu ihmale gelmezZaten biliyorsun bayaği oldu bunun için haftalarca bekledim sira gelsin de gideyim bian önce tedavim bitsin diye ama nerde hasta hakkini gözeten bir hastahane değil ki :S
Özel' de var mi bölümü fikrim yok olsa da ne kadara patlar bilgim yok en iyisi beklemek :S
Ne bileyim deniz evde değildi bugün ama meg hic gelmediNerdeler ki ?
Valla sira veren kizi haşlamasam iyi :Sİns halldersin canım,sağlık bu ihmale gelmez
Gelirler belki daha geç :) özledim çok :/Ne bileyim deniz evde değildi bugün ama meg hic gelmedi
Ben gidicem hayinlerGelirler belki daha geç :) özledim çok :/
Hata yapanı haşlaValla sira veren kizi haşlamasam iyi :S
Timam ama önce nazik olcam çikisirsa haslayim sonra beni cazgir görüp tirbisiz demesin :))Hata yapanı haşla
AhahaTimam ama önce nazik olcam çikisirsa haslayim sonra beni cazgir görüp tirbisiz demesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?