- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.121
Niye fırsat bulamıyorsun bir sen bir eşin var diye biliyorum düzenli bir şekilde yürüsen o kolesterol ilacina gerek kalmayacak neden ilac kullanip dengeni bozasin kiBana özel koğuş bilem var hahahahahaaaa
Onu yapsam yetecek zaten,fırsat bulup yapamıyorum ki
Dyorsun şöleee kallafi olsun yeterrrr nınınınınınınnn
Cani yanan sabretsin derler canim hayirlisi ben yine de geri de biraktim ah bile etmem.Ayrılsaydık çok ama çok günahımıza girecekti bizim evliligimizde en ufak bir sorun yok geçiniriz yani eşimle her yaptığımızı beraber her yere beraber olunca kaldıramadı birinin yüreği ama Allah büyük gülüm bana yaptığının bedelini ödemeden Bend e onu görmeden Allah canimi almasin
Çok şükür sabrettim ama bugün dayanamadım gerçek gibiydiCani yanan sabretsin derler canim hayirlisi ben yine de geri de biraktim ah bile etmem.
Hoşgeldiniz nasılsınız?Sitemizin güzel hanımları nasılsınız. Öptüm hepinizi.
Bana siyaset deme ablaorası zaten mezbaha gibi:)) toplu katliam oluyor orada
Niye fırsat bulamıyorsun bir sen bir eşin var diye biliyorum düzenli bir şekilde yürüsen o kolesterol ilacina gerek kalmayacak neden ilac kullanip dengeni bozasin ki
Valla istediğini de orası sana kalmış nınının mı dersin hınhınhın mı dersin sen bilirsin
Sitemizin güzel hanımları nasılsınız. Öptüm hepinizi.
Bazen bana da geliyorlar antideprasan almaya başladim uyutmayan sinirler yüzündenÇok şükür sabrettim ama bugün dayanamadım gerçek gibiydi
Sen mi tembel inanmam sen sosyal bir gadınsın yaparsınŞimdi sakin orası,seçim zamanları çok fena oluyor,toplu kıyım mübarek
Aslında birazda tembellik oluyor,yoksa sabah çıkar yürürüm birde buraya girince çıkamamak var
Hahahahahaha içimden sayayımm
Sana da küstüm obaya ikram etmedin o paçangalardanHoş geldiniz ablacım nasılsınız,bende sizi öpüyorum sevgiyle kalın:))
Bende aynı durumdayım gitsem dayayacak ilacı doktor ama bebek istedigim için gitmiyorum kendi kendime telkinle halletmeye ugrasiyorumBazen bana da geliyorlar antideprasan almaya başladim uyutmayan sinirler yüzünden
Şimdi sakin orası,seçim zamanları çok fena oluyor,toplu kıyım mübarek
Sen mi tembel inanmam sen sosyal bir gadınsın yaparsın
Ağzına saglikkkk
Istesem yaparım olayı diyorsunNormalde çok hareketli ve hızlıyımdır benimki safi tenbellik
Ben artık konu açıyorum orada sadece. Yorum az yapıyorum
Istesem yaparım olayı diyorsun
Telkinle geçmedi hep erteliyordum sonunda olacak gibi değil inadi kirip gittim valla şimdi m*l gibiyim :)Bende aynı durumdayım gitsem dayayacak ilacı doktor ama bebek istedigim için gitmiyorum kendi kendime telkinle halletmeye ugrasiyorum
Bencede.. çok ceza alan oldu ama hatta üyelik iptaline kadar giden bile oldu galiba.Eski ekşını kalmadı artık oranında..
Canım sen içini ferah tut öyle bir Allah yasatir kı öyle yapanlara feleğinı şaşırtırAyrılsaydık çok ama çok günahımıza girecekti bizim evliligimizde en ufak bir sorun yok geçiniriz yani eşimle her yaptığımızı beraber her yere beraber olunca kaldıramadı birinin yüreği ama Allah büyük gülüm bana yaptığının bedelini ödemeden Bend e onu görmeden Allah canimi almasin
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versinSelamlar hanımlar gene hastaneye gittim tahlilleri aldım kolestrol gene yüksek çıktı raporlu ilaçı yazdı..,Eczacı ilaçı veremedi eski olan tahlilinde tarihihin olması gerekiyormuş..Herhalde pazartesi filan giderim yine..
Eve koşu bandı al hem kk hem koşu takilirsinAynen panpaaa km tutar beni yoksa
Sen iyi yapmissin canım sende derinden yaşıyorsun ben gibi herşeyiTelkinle geçmedi hep erteliyordum sonunda olacak gibi değil inadi kirip gittim valla şimdi m*l gibiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?