- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.101
İyiyim hanım abla. Ehh zor tabi mapıslık:) sen bilmezsinHoş geldin nasıl geçti mapıs hayatı iyisin demi:))
Ayrılsaydık çok ama çok günahımıza girecekti bizim evliligimizde en ufak bir sorun yok geçiniriz yani eşimle her yaptığımızı beraber her yere beraber olunca kaldıramadı birinin yüreği ama Allah büyük gülüm bana yaptığının bedelini ödemeden Bend e onu görmeden Allah canimi almasin
Geçmiş olsun abla inşallah faydası olur ilacın kilon var mı senin kusura bakma soruyorum böyle ama yürüyüş çok iyi geliyor kolesteroleSelamlar hanımlar gene hastaneye gittim tahlilleri aldım kolestrol gene yüksek çıktı raporlu ilaçı yazdı..,Eczacı ilaçı veremedi eski olan tahlilinde tarihihin olması gerekiyormuş..Herhalde pazartesi filan giderim yine..
İyiyim hanım abla. Ehh zor tabi mapıslık:) sen bilmezsin
Bu arada prenses geliyormuş galiba. Ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah
Çok sorun abla hemde ne sorun hazretleri deme şuna bi yerleri kalkacakSorunlar var demi kaynana hazretleriyle..
Aaaa sende mi?Kaç kere mapısa girdim sayısını bilmiyorum yani tecrübe çok bendede
Amin inşallah canım sağol,sağlıcakla doğsun yeterki..
Geçmiş olsun abla inşallah faydası olur ilacın kilon var mı senin kusura bakma soruyorum böyle ama yürüyüş çok iyi geliyor kolesterole
Çok sorun abla hemde ne sorun hazretleri deme şuna bi yerleri kalkacak
Aaaa sende mi?
O mahpıs hayatının tarihi yazmış gadınAaaa sende mi?
Kilo vermene gerek yok ama yürüyüş yap bol bol abla çok iyi geliyor bak hergun yarim saat bir saatSağol canım 61 kiloyum aslında,menapoza girince kilo almaya başladım..
Daha kötü şeyler bile diyebilirsin bip li bile olabilirGıcık desemmmm
Aaaaa ayıpsın kadar masum değilim,benimki direk polemikten zaten..
O mahpıs hayatının tarihi yazmış gadın
Kilo vermene gerek yok ama yürüyüş yap bol bol abla çok iyi geliyor bak hergun yarim saat bir saat
Daha kötü şeyler bile diyebilirsin bip li bile olabilir
Ben polemikten gidersem 2 haftayı bulur. Kural ihlaliydi son cezam. Çabuk geldim o yüzdenGıcık desemmmm
Aaaaa ayıpsın kadar masum değilim,benimki direk polemikten zaten..
Ben polemikten gidersem 2 haftayı bulur. Kural ihlaliydi son cezam. Çabuk geldim o yüzden
Evet öyleymiş:) artık koğuş ağası olmuş oO mahpıs hayatının tarihi yazmış gadın
Evet öyleymiş:) artık koğuş ağası olmuş o
Birde kural ihllaleri var,damarıma basıyorlar gerçi..
Hahahahhaa aynen o kadarda forsum olsun yani,yaştan kazanıyorum:))
bencede
Bana siyaset deme ablaKızdırmasınlar beni,siyasette fena bu konuda ordanda cezam var
Onun için neymiş yaşlanmak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?