- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.081
Bilmem belki öyledir en fazla 5 alinti yapmisimdir yeni öğrendim deÇok alıntı yapmıştım ama sınır mı var acaba almamış hepsini. Okudum bütün mesajlarınızı yoksa❤
@Triplimelek Megi @M e g @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusuHanimKelesimiGetir @KaPrisLiPazen @JustPeace
@Akaba
Rica ederim ne demek sen hep burda ol hiç gitme zarifim❤❤❤
Aha o kaynanayi naleti rüyamda gördüm başım agriyor
Meg ayarlar sen hiç merak etme gel kahvaltı yapalimtamam yanına indim zatenmeg benim uçağa yer ayarlasın bari:) birgün bütün obayı yıkacağım yoksa
Kaynanayi ben nasil havai fişek anladiysam:/Aha o kaynanayi naleti rüyamda gördüm başım agriyordefolup gitmedi bi hayatımdan ruyalarimdan
Yapalım canım süper olurMeg ayarlar sen hiç merak etme gel kahvaltı yapalim
Aynen dün oba bir ıssızdı nasil bi kaçimiz haric gelemediler :/Hiçbirimiz gitmeyelim inşallahherkes obaya ayrı bir tat katıyor
Çok üzdü cokk Allah'a havale o bilir inşallah bugün iflah olmam artık ben başım agriyo felaketKaynanayi ben nasil havai fişek anladiysam:/
Dahasini sormayim yeterince üzmüş seni belli
Ben hep buradaydımAynen dün oba bir ıssızdı nasil bi kaçimiz haric gelemediler :/
Ben de öyle havale ettim sevenleri ayirdiya daha da söz yok ona çok marifetli...Çok üzdü cokk Allah'a havale o bilir inşallah bugün iflah olmam artık ben başım agriyo felaket
Oynadın mı kız bak o kadan şarkı caldimBen hep buradaydım
Casper seni :))Ben hep buradaydım
Benimki de yapicam zannetti aynısını işte oğlu anasına inanacak aynı yatakta yattığı karısına inanmayacak sandı ama olmadı onun sandığı gibiBen de öyle havale ettim sevenleri ayirdiya daha da söz yok ona çok marifetli...
Oynadın mı kız bak o kadan şarkı caldim
döktürdüm hemde. Nasıl olsa görende yokOynadın mı kız bak o kadan şarkı caldim
Herkes eşin gibi kaybetmeden varsa kiymetine çok evlilik kurtulurdu eminim :/Benimki de yapicam zannetti aynısını işte oğlu anasına inanacak aynı yatakta yattığı karısına inanmayacak sandı ama olmadı onun sandığı gibi
AynenCasper seni :))
Arada atladığım olmuşsa kusuruma bakmayın.. çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.
Çok alıntı yapmıştım ama sınır mı var acaba almamış hepsini. Okudum bütün mesajlarınızı yoksa❤
@Triplimelek Megi @M e g @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusuHanimKelesimiGetir @KaPrisLiPazen @JustPeace
@Akaba
Ayrılsaydık çok ama çok günahımıza girecekti bizim evliligimizde en ufak bir sorun yok geçiniriz yani eşimle her yaptığımızı beraber her yere beraber olunca kaldıramadı birinin yüreği ama Allah büyük gülüm bana yaptığının bedelini ödemeden Bend e onu görmeden Allah canimi almasinHerkes eşin gibi kaybetmeden varsa kiymetine çok evlilik kurtulurdu eminim :/
Haha iyi yapmissin canım vallahi bende oynadım cokdöktürdüm hemde. Nasıl olsa görende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?