- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.441
Birazdan cee yaparEki Görüntüle 2096306
dikkat dikkat 30 yaşlarında , boş zamanlarında oymakbaşılık yapan , tripçekme özelliği bulunan , elinde düdükle gezen birisi kaybolmuştur. Görenlerin insaniyet namına haber vermesi rica olunur.
Yoo,gayet iyi ve keyifli çok şükür :) işleri var biraz sadece
PamuğumMerhaba kizlar nasilsiniz :) ben iyi diyeyim iyi oosun sukur halimize isten gelip yemek yiyorum sonra 10 a kadar uyukluyorum :) bu nedenle yazamadim ama sizi ozledim :*
Merhaba canim olur uyku hem bebek hem iş epey vücut yoruluyordur haliyle olsun sağlikla gelsin sen de sıhhatli ol yeter ki gelince arada cee desen yeterMerhaba kizlar nasilsiniz :) ben iyi diyeyim iyi oosun sukur halimize isten gelip yemek yiyorum sonra 10 a kadar uyukluyorum :) bu nedenle yazamadim ama sizi ozledim :*
Selam canımSelammmm
SelammmSelammmm
Yorma kendini dikkat et uzan dinlen hopur hopir gezsin yavrucak :)Merhaba kizlar nasilsiniz :) ben iyi diyeyim iyi oosun sukur halimize isten gelip yemek yiyorum sonra 10 a kadar uyukluyorum :) bu nedenle yazamadim ama sizi ozledim :*
Sizde canim minnosum heran uyuyabilirim ama :)
Saol kankam.ya gercekten bebek isi cok zormus ben sadece kadinlarin karni sisyor saniyordum :))) yeterki saglikla hayirla gelsin ben bunlara dayanirimMerhaba canim olur uyku hem bebek hem iş epey vücut yoruluyordur haliyle olsun sağlikla gelsin sen de sıhhatli ol yeter ki gelince arada cee desen yeter
Gezsin minnosum gezsin ziplasin nasilsa daha bana sesi gelmior :) ayyy hareketlerinide duyarim insallahYorma kendini dikkat et uzan dinlen hopur hopir gezsin yavrucak :)
OyySizde canim minnosum heran uyuyabilirim ama :)
Amiin ,inshallah ❤Gezsin minnosum gezsin ziplasin nasilsa daha bana sesi gelmior :) ayyy hareketlerinide duyarim insallah
Az kaldı annesi oda olur insGezsin minnosum gezsin ziplasin nasilsa daha bana sesi gelmior :) ayyy hareketlerinide duyarim insallah
Amin insallah kizlarAz kaldı annesi oda olur ins
Insallah cnaim aminAmiin ,inshallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?