- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.481
Aynen öyle,arada kaçıyor öyle oluncaOlsun cnm alıntı yapmadım ya gormemissindir
Allah'ım sağlık versin de senin bedeninden kopup ilk kez agladiginda ondan gözünü alamiyorsun ve ağzın resmen kulaklarına varıyorOyle degilmis megerse ne firtinalar kopuyormus
Kaç yaşındaydı canımBiseysi yok şükür ama ni kaç gündür gece uykusuna yatarken çıldırıyor yatakta dönüyor uzerime çıkıyor kalkmak istiyor zorla uyutuyorum şuan sakinledi ins bu sefer uyur
11 aylıkKaç yaşındaydı canım
Ben sütten kesene kadar uykusu düzene girmemişti. Nasıl gözüm korktuysa 2. yapamıyorum11 aylık
şuan gözleri kapattı tamamdır :))
kaç yaşında çocuğunBen sütten kesene kadar uykusu düzene girmemişti. Nasıl gözüm korktuysa 2. yapamıyorum
Bir can taşimak kolay olmasa gerek tahmin ediyorum sadece :)Oyle degilmis megerse ne firtinalar kopuyormus
Parçalarına ayirdim kafa göz dalarcasina sevdim optumParçalarcasına
Olmaamı,panda yavrusunu severken öldürürmüş,o hesappandamıydı o,tam şeyedemedim
4kaç yaşında çocuğun
Canım bende seni özledimMerhaba kizlar nasilsiniz :) ben iyi diyeyim iyi oosun sukur halimize isten gelip yemek yiyorum sonra 10 a kadar uyukluyorum :) bu nedenle yazamadim ama sizi ozledim :*
Artık işin zor benden soylemesi
Neden canımArtık işin zor benden soylemesi
cezalardan sonra ekibi toplayamadık birtürlü
İnşallah bazı arkadaşlar için kayıp ilanı bile verdim yani
Eki Görüntüle 2096306
dikkat dikkat 30 yaşlarında , boş zamanlarında oymakbaşılık yapan , tripçekme özelliği bulunan , elinde düdükle gezen birisi kaybolmuştur. Görenlerin insaniyet namına haber vermesi rica olunur.
Selamlar sevgilerSelammmm
Oğlum 4 yaşındayken hamile kaldım şimdi kızım 1 yaşına girdiğinde işte oda 5.5-6 yaşlarında falanNeden canım
Ben bir cesaretimi toplayayımda:))))Oğlum 4 yaşındayken hamile kaldım şimdi kızım 1 yaşına girdiğinde işte oda 5.5-6 yaşlarında falan
İnanılmaz kıskanıyor bazen gelip tekme atıyor bazen öpüyor gibi yaparak boğazını sıkıyor
Kimseye sevdirmiyo ama kendi de hep zarar vermeye çalışıyor
Doğumun sezaryen mi olduBen bir cesaretimi toplayayımda:))))
Evet canımDoğumun sezaryen mi oldu
Ohoooooo canin tatlı zaaarrrrr :))Evet canım
Yok suyum bitmişti benim acil doğuma alındım canımOhoooooo canin tatlı zaaarrrrr :))
Allah yardımcısı olsun valla herkesin Allah o yolda eylemseinYok suyum bitmişti benim acil doğuma alındım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?