- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.461
Yok çok şükürBizim kızlardan banli kalmadı demi
Benim yanımda canım,saklanıyo sizdenEki Görüntüle 2096306
dikkat dikkat 30 yaşlarında , boş zamanlarında oymakbaşılık yapan , tripçekme özelliği bulunan , elinde düdükle gezen birisi kaybolmuştur. Görenlerin insaniyet namına haber vermesi rica olunur.
Ahahahaha
Ahahahahasüpersin
E nefes alsın kız yahuBi kafası kalmış açıkta amaaaa benden kaçmaaaz
Ben iyiyim canim sağolasin sen nasilsin? :*Nasılsınız castim akabam
İrem in huysuzligu ile uğraşıyorum yineBen iyiyim canim sağolasin sen nasilsin? :*
Ohhh sıcacık
Heee kadinlarin sadece karni şiser ya sismez miSaol kankam.ya gercekten bebek isi cok zormus ben sadece kadinlarin karni sisyor saniyordum :))) yeterki saglikla hayirla gelsin ben bunlara dayanirim
Şimdi gördümNasılsınız castim akabam
Nesi var canim hayrola?İrem in huysuzligu ile uğraşıyorum yine
Her daimOhhh sıcacık
Biseysi yok şükür ama ni kaç gündür gece uykusuna yatarken çıldırıyor yatakta dönüyor uzerime çıkıyor kalkmak istiyor zorla uyutuyorum şuan sakinledi ins bu sefer uyurNesi var canim hayrola?
Olsun cnm alıntı yapmadım ya gormemissindirŞimdi gördümşükür canım iyidir,sen nasılsın /
Oyle degilmis megerse ne firtinalar kopuyormusHeee kadinlarin sadece karni şiser ya sismez mi
Huysuz fıstıkBiseysi yok şükür ama ni kaç gündür gece uykusuna yatarken çıldırıyor yatakta dönüyor uzerime çıkıyor kalkmak istiyor zorla uyutuyorum şuan sakinledi ins bu sefer uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?