- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.841
Senin yas kac? Yok canim ne ablasi.Abowwwww abla di banaayaslandimmmm
27 bitiyorrrrrSenin yas kac? Yok canim ne ablasi.
Ama öyle hava degilki dediğim hava makinası var ilaç koyup hastanedeki gibi ağzına tutuyorsun çocuğun asıl iyi gelen oÖksürüğü azaldı biraz abla ama onun dışında ayni
Kullanıyorum canim bide evde sabah actim bi saat falan odasında
Ben de buyuk bir yas bekliyorum.. daha 20lerdesin.27 bitiyorrrrr
Ne oksurugu kuzum?Öksürüğü azaldı biraz abla ama onun dışında ayni
Kullanıyorum canim bide evde sabah actim bi saat falan odasında
Ben 50 yaşında hissediyorumBen de buyuk bir yas bekliyorum.. daha 20lerdesin.Yas bir sayi kac hissettigin onemli ruhum.. Ben mesele 6-7 gibi hissediyorum.. Ruhum cocuk benim.
Tabii tabiii 18likten hic farkin yok bana hissettirdigin o.Ben 50 yaşında hissediyorum
Sağol canimm allah razı olsun♥
afiyet olsunÇaylarda hazırrrr sperrrr
Süperrrrrr..
Hayırlı doğumların olsun,kızımla yakın tarihlerriniz oda temmuzda olacak.
Günaydınlarrrr mesir macunu haaaaa
Günaydınlar
Günaydınlar çok geçmişolsun ..
Bir yılda yaslandimmmTabii tabiii 18likten hic farkin yok bana hissettirdigin o.
Ruhuuuummm sen hala boylesinBir yılda yaslandimmmben neydim daha önce aha boyleydim simdi
Sizin sayenizde böyleyim ben kuzum yalnız kalsam yine öyle olurumRuhuuuummm sen hala boylesinruh halin emin ol gecici. hepimiz bazen oyle oluyoruz sonra eski enerjimize kavusuyoruz.
Yalniz kalmak yok bol bol girgir yapip gulelim. Baska turlu cekilmiyor bu hayatin dertleri. Hicbir sey kalici degil emin ol. Yaklasik 1 sene ruh gibi gezdim simdilerde eski halime dondum. Benim tuzsuzum da cooook coook iyi olacak kiii.Sizin sayenizde böyleyim ben kuzum yalnız kalsam yine öyle olurum
Oyyy guzummmm sağol işte bu yüzden seviyorumm sizi cokkkkkYalniz kalmak yok bol bol girgir yapip gulelim. Baska turlu cekilmiyor bu hayatin dertleri. Hicbir sey kalici degil emin ol. Yaklasik 1 sene ruh gibi gezdim simdilerde eski halime dondum. Benim tuzsuzum da cooook coook iyi olacak kiii.
Biz dee senii coook coook seviyoruz. Iyi ol istiyoruz.Oyyy guzummmm sağol işte bu yüzden seviyorumm sizi cokkkkk
Sağol kuzummm hepimiz iyi olalım inşallah hepppBiz dee senii coook coook seviyoruz. Iyi ol istiyoruz.
Sağol kuzummm hepimiz iyi olalım inşallah heppp
Hoşgeldin topik kuşu
Daha yeni mi kahvaltı ediyosunHoşgeldin topik kuşukahvaltıya gidicem simdik sende yemeğini ye gel konuşuruz
EvettttDaha yeni mi kahvaltı ediyosun
HmmmmEvettttyalnız canım istemiyo bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?