- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.861
Neyse gidiyorum kuşum burda ol gelince yafrularda görüşürüz
Yürüdüm müGeldim evdeyim aldım ilaçlarımı içecem birazdan..
Insallah canimmSağol kuzummm hepimiz iyi olalım inşallah heppp
Var mı kız sevgilinInsallah canimm
Yürüdüm mü
Sukur iyiyim.canim bebikte ctesi gittim iyiydi insallah iyidir sen nasilsin bebekimmmCanimmm nasilsin bebik nasıl
Kız abla düşündüm de buldum sana spor şeysi leslie yapsana sen bak internetten çok güzel yuruyus şekli 15 dakika yapıyorsun 1 mil istersen 2 milHastane çıkışı dolmuşa kadar yürüdüm tabisiiiii havada fena yağmur ve soğuk var..
Oyyy yerim tontisimi ıyiyim kuzum seni gördüm iyi haberini aldım daha iyi oldunSukur iyiyim.canim bebikte ctesi gittim iyiydi insallah iyidir sen nasilsin bebekimmm
Evet ondan aldim zaten maskesi var agzina burnuna hava veriyorAma öyle hava degilki dediğim hava makinası var ilaç koyup hastanedeki gibi ağzına tutuyorsun çocuğun asıl iyi gelen o
Sedam hasta oldu vanimmNe oksurugu kuzum?kim oksuruyor?
Iyi barii o iyi gelirEvet ondan aldim zaten maskesi var agzina burnuna hava veriyor
Günde 4 jere sedaya yapiyorum bide doktor odasında da ac çalıştır dedi öyle de yapıyorum
Sedam hasta oldu vanimm
İnşallahIyi barii o iyi gelir
Kız abla düşündüm de buldum sana spor şeysi leslie yapsana sen bak internetten çok güzel yuruyus şekli 15 dakika yapıyorsun 1 mil istersen 2 mil
Nasil oldu bebek canim?İnşallah
Biraz biraz iyi gibi ama aç yemiyo bisey hırıltısi da geçmiyorNasil oldu bebek canim?
Gecmis olsun nesi var?Biraz biraz iyi gibi ama aç yemiyo bisey hırıltısi da geçmiyor
Dua et kuzm nolur
SağolunGecmis olsun nesi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?