- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.841
Adetlerin hep böylemi geçiyor yoksa,doktora gözüksen aslında bu kadar sıkıntılı geçmesinin bir sebebi mutlaka vardır..
Benim kızımda öyleydi,fazla kan kaybediyordu çok ta sancılı geçerdi arada mide bulantısı kusma olurdu.
Doktora gittik ultrasona aldılar,rahim tersliği çıktı,bu ağrıların nedeni ondan kaynaklıymış.
Böyle geçiyor abla ama doktora gitmedim. Annemin de böyle geçiyo, biraz anne faktörü de önemli diye hiç önemsemedim. Ama her ay ruhum bedenimden ayrılıyo gibi... Gitsem iyi olcak galiba
Benimde rahat geçerdi hep,kızımın çok sancılı oluyordu hep.
Mutlaka git doktora baktır,bir ultrason çekilirse daha net anlaşılır.
Sağ ol ablacım bilgilendirdiğin için. En kısa sürede gidicem.
Sen iyi misin
Ne oldu canım yaa geçmiş olsunÇok hastayım
Çoooooookkk
Hastayımmmmmmm
Bir allahın izcisi de etiketlemez ki
Pü yazıklar olsun
Eshefle kınayıp yatağıma dönüyorum
Kınadım
İhmal etme sakın olurmu.
Bende iyiym sağol değişiklik yok bende işte takılıyorum buraya
Seveyim seni
Ne gelmemesi yazdim ya bir suru kesin banlanicam hattaSelam obanın güzel ve zarif hatunlarıdün gece ki konu çok heyecanlıydı baya atraksiyonlu geçti umarım Mune ablam beni de haşlamaz Azra910 kız sen niye gelmedi dicem Yen'i çıktın mahpustan
İçim ısındı valla ohh mis mis bide kestane olsaaaa ahh olsaaa patateste közleyelim mii
Bi saate kahve koyarım hepimize :)
Shizuka- kuyruklu yıldızım, bebiş, teşekkür ederim canım benim. Aylık sendromlar. Ama normal atlatamıyorum diye böyle.isyanlardayım
Hıhh beni niye almadın yaa mahpuslara düşerse yavrukurt
Trend konularda başı çekiyor anlatmaya zamanım yok dedikodu timeeeYa dünkü konu ne kızlar biri özet geçer mi, çatlıcam meraktan hastayım ama gıybbbbbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?