- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.881
Bugün havada bi hoş İstanbul'da okula gidicem gelicem yemekler , ödevler fln sonra burdayım okeyto mu kızlarHanimKelesimiGetir ablam saygılar bu arada nasılsın ?
Hanım ablam benim biraz dilimin ayarı yok hassas olduğum noktalar var biraz yoksa kırmak istemem ki kimseyiBen madalya alamadan çekildim,hadi hayırlısı olsun bakalaım
Uslu durun bakalım,mapısta yer kalmamaş ona göre
Hanım ablam benim biraz dilimin ayarı yok hassas olduğum noktalar var biraz yoksa kırmak istemem ki kimseyi
Şükür daha iyiyim bi ara başım fena ağrıdı 10 gün falan Dr gittim bişi yok dedi şimdi çocuklarla uğraşıp durumİyiyim hayatım sağol,sen nasılsın iyimisin..
Bende yemek işi bitti rahatım:))
AynenKimseyle ağız dalaşına filan girmeyin sakın,inan değmez bile..
Boşuna cezada almayın sakın:))
Şükür daha iyiyim bi ara başım fena ağrıdı 10 gün falan Dr gittim bişi yok dedi şimdi çocuklarla uğraşıp durumhayat koşturmacası zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Ne pişirdin çıtır davıkım?İyiyim hayatım sağol,sen nasılsın iyimisin..
Bende yemek işi bitti rahatım:))
Aynen uslanıcam abla sözKimseyle ağız dalaşına filan girmeyin sakın,inan değmez bile..
Boşuna cezada almayın sakın:))
Ne pişirdin çıtır davıkım?
Okuma bencede tatlım yalan dolan çoğuAy bilemiyorum, darallar sıkıntılar basıyo banayorgan döşek yatıyorum.
Konuyu da gördüm ayrıca simdi, seksen sayfa şu sinirlerim zıplamış halde okumiyim dedim :)
Aynen uslanıcam abla söz
Evet bu ara bi saygı problemi de var ortada Kazen bile uyardı o derece ileri gidenler var.Kesinlikle karşı tarafa uymamak lazım,bana bile ne laflar söylendi bir konuda..
Uysam buna ağzımın ayarı kaçacak..
Söylemesi ayıp ama köfte hazırladım,barbunya var,iç pilav var bide..
Evet bu ara bi saygı problemi de var ortada Kazen bile uyardı o derece ileri gidenler var.
Ayyy ne güzel menü o öylee
Ellerine sağlık çıtırımın
Bende regl oldumbayan nihayet 3 ay Dr bitkisel ilaç yazmıştı çok iyi geldi. Bu ay bıraktım yine de biraz rahat geçiyor. Süt iç, pekmez ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?