- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.861
Senin yorumlari gordum merak etme banlanmazsinHıhh beni niye almadın yaa mahpuslara düşerse yavrukurtorda zalımlar döverse beni bulaşık neyin yıkattırırlarsa yazzzzık deil mi banaaa
Kız görmedim ya ben seniNe gelmemesi yazdim ya bir suru kesin banlanicam hattabi telasla tatli yaptim banlanmadan yukluyum diye banim kalkana kadar yarisma biter
Önce dilime kemik taktırdım bu ara KK sız yapamıyorumSenin yorumlari gordum merak etme banlanmazsin
gitmek istemiyorum bu sefer 1 hafta sürecekKız görmedim ya ben seniahaaah bakalım kim gidecek çohh eyleneceğuh çohhh
Ne gelmemesi yazdim ya bir suru kesin banlanicam hattabi telasla tatli yaptim banlanmadan yukluyum diye banim kalkana kadar yarisma biter
aleykğm selam canımm iyiyizz sen nasısınSelamlar nasılsınızz ?
Kızz farketmedim ya ben senin yazdığını annem yoksa çekip alırdım seni de bebişim tabiiHıhh beni niye almadın yaa mahpuslara düşerse yavrukurtorda zalımlar döverse beni bulaşık neyin yıkattırırlarsa yazzzzık deil mi banaaa
şimdi yüklüyorum abla etiketlerim yeni yarışmaya katıldım yenilen pehlivan güreşe doymazmışYaramazlıkmı yaptın yoksane tatlısı yaptın söylesene
Ayy bendede var iki gündür içim sıkılıyor bu sefer neden ki acep regl ile alakası nedir çözemedim herkeste farklı semptomlarBi saate kahve koyarım hepimize :)
Shizuka- kuyruklu yıldızım, bebiş, teşekkür ederim canım benim. Aylık sendromlar. Ama normal atlatamıyorum diye böyle.isyanlardayım
şimdi yüklüyorum abla etiketlerim yeni yarışmaya katıldım yenilen pehlivan güreşe doymazmış
inat ettim abla bari bi tane madalyam olsun çok havalıı yavvOlsun sen gene katıl,bak ben çekildim yarılmadan artık katılmıyorum uzaktan seyretmek daha keyifli
Biliyordum beni sevdiğini çek al tabi bırakma beni mahpus damlarındaKızz farketmedim ya ben senin yazdığını annem yoksa çekip alırdım seni de bebişim tabii
Hamdolsun canmm iyiyim bendeee.. bi yazayım didimaleykğm selam canımm iyiyizz sen nasısın
Sen benim yafrukurtum,bebişim değil misinBiliyordum beni sevdiğini çek al tabi bırakma beni mahpus damlarında
inat ettim abla bari bi tane madalyam olsun çok havalıı yavvbi kere kazanıyım yeter bende cekilcem
Biliyordum beni sevdiğini çek al tabi bırakma beni mahpus damlarında
iyi yapmışssın kuzumHamdolsun canmm iyiyim bendeee.. bi yazayım didim
Ayy bendede var iki gündür içim sıkılıyor bu sefer neden ki acep regl ile alakası nedir çözemedim herkeste farklı semptomlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?