Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Fikir ayrılığı sadece,enim gibi düşünmezsen sayarım sana mantığı işte..
Winct'in konusu demi bunlar.
Geçenlerdede bir konuda hakaretler havada uçuyordu..

Sağol bebişim sağol
Evet o konu abla bi kaç gün öncede oldu bişiler off o kadar çok tartışma konusu açılıyor ki hangi birini desem ki artık okumuyorum bi çoğunu

Sen benden betermişsin ben kendimi takıntılı derken

Bende kesinlikle kullandirtmam..
Panduf giyiyorum normalde evde , ev terliklerimin hepsi pembe birde vizon renk var kimseye giydirtmem olaki giyilmisse hemen yikarim.
Evimde misafir varken girsede girmesede ben wcye giriceksem bi 5 saat camasir suyuyla temizliyorum.
Havlu hemen degisirim misafire baskasina gittigimde bende temiz havluolsun isterim, evde misafir varken ben baska havlu kullanirim mesela
Yaprakta benim gibi huylu. Gecenlerde bana da misafir geldi yatili. Onlar gittikten sonra kirlentlerimin hepsini cikarip yikadim halbuki yeni yikamistim, bastim yumusaticiyi mis gibi oldu
Koltuguda makinenin dövme basligi var onla dövdüm
Uuu anlatsam birsürü ne yapayim takintiliyim

Hayırdır çok mu yoruldun
bugün hicbirsey yapmadim

Baskasinin evinde uyuyamam,wcye gidemem. Mecburen kalmak durumundaysam kalirim ama zehir olur yani...
Hemen elim ayagim karnim siser.
Yemek yiyemiyorum mesela... ay birsuru sey.. ben evimde mutluyum

Hiç bir şey yapmamak yorucudur bilirim. Çünnküü; öncesinde zaten çok şey yapmışsındır

Baskasinin evinde uyuyamam,wcye gidemem. Mecburen kalmak durumundaysam kalirim ama zehir olur yani...
Hemen elim ayagim karnim siser.
Yemek yiyemiyorum mesela... ay birsuru sey.. ben evimde mutluyum
O bende de var başkasının evinde annemlerde bile uyuyamam ben ya misafir gelince gidince bende yıkarım wc yastık kılıflarını of of rüyama Bile girer bu banyo wc temizliği

Bugün bendeni birşey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…