- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.901
Okuma bencede tatlım yalan dolan çoğu
Bizde biraz kalıtsal galiba. Bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama serumluk derecede olduğumdan gidebilirşm bi kontrole.. Pekmez hiç sevmem, süt de öyle:)))) süt sıkıntı yapıyo apPla
Başka yerimizi kaldırıyoruzKolumu kaldırmaya halim yoknapirsiiiiiz
Benimde yapmam lazimdi disari cikip isimi halledeyim derken aksam oldu valla, sadece ortaligi topladim. Allahtan yemek var , benim popo oturmaya devamBaşka yerimizi kaldırıyoruzmesela ben popomu temizlik yapcam
Başka yerimizi kaldırıyoruzmesela ben popomu temizlik yapcam
Sen benden betermişsin ben kendimi takıntılı derkenBende temiz olmayı severim , şimdilerde bir başka olmuşum temizleme anlayışım değişmiş. Mesela; hep temiz bez kullanırdım.bugün çok kirli bir bezi yıkayıp kullandım.ve hala sevmediğim insanların kullandığı bardakları atarım .eve yeni tanıdığım biri gelirse ve gözüm tutmazsa dokunduğu yerleri kırklarım.terliklerim ayrıdır, çarşaflarım ayrıdır
en son sinanın arkadaşı sinana kız ayarlamak istiyorduSinan'ı ile mutlugaliba
Bana bütün evi temizlemek mi yoksa ütü mü deseler direk ev temizliği derimİki gün sonra üç dört günlük temizliğe girişicem, ev toparlamaca.. Temizlik yapmayı seviyorum, ütüyü de seviyorum, bulaşıktan nefret ediyorum
Hayırdır çok mu yoruldunKolumu kaldırmaya halim yoknapirsiiiiiz
Bana bütün evi temizlemek mi yoksa ütü mü deseler direk ev temizliği derim
Sevmez miyim seni bu resimle bütünleşmesin Benim beynimde canımKesinlikle ben de temizlik derim, ütüye çok da bayılmam ama nefret de etmem.
Aaaa, şimdi sevmiyo musun beni pisipsikoyarım geri.. Şapkalı olan mı, şapkasız olan mı?
Buyrun benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?