- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.221
Yokkbayan nihayet 'im lokumum,Nevo ile beraber kurguladık,şakaladık yafrukurtları
Hatta @Kurk Mantosuz Madonna da katıldı bize
He ama buAzra910 var yaaa bu abreka,kaçıp kaçıp gidiyo yemek obasına
canııımm benmmmmmm
çok şükür canmmm yemekleri hüplettik geldim :)))))))@slnch yafrukurt hoş geldin, iyilik sağlık senden naber?
çok şükür canmmm yemekleri hüplettik geldim :)))))))
baluukk :))))) ardından pratık uyduruk bı tatlı yptımm krep yptm ıcıne fıstık ezmesı surdum muz dogradım dıgerıne azcık nutella sürdm katladım yidik :)))) canı ceken hakkını helal etsınAaaaaaa, hiç obaya getireyim yok,ne hüplettin
baluukk :))))) ardından pratık uyduruk bı tatlı yptımm krep yptm ıcıne fıstık ezmesı surdum muz dogradım dıgerıne azcık nutella sürdm katladım yidik :)))) canı ceken hakkını helal etsınobayada getirdimm ayıpppsınnnnn börek açtım obayadaaa
sağol kuzum ama yaramasııınn mumkunseee artıkOhhhh oh, börek dedin çaldın gönlümü. Zaten balık sevmem ben,
Afiyet olsun kuşş,, yarasın
sağol kuzum ama yaramasııınn mumkunseee artıkyaraya yaraya yaratığa dönüşcem
boy 1.80 kiloo daaaaaaa tabiki boy orantısına göre fazla yazmayım şimdi burdaBoy kilo kaç beybi? Soruyorum ama mahsuru yoksa tabii.... Çünkü bazen kilosu boya göre normal olanlar bile yakınıyo da, merak ettimdi...
Boy kilo kaç beybi? Soruyorum ama mahsuru yoksa tabii.... Çünkü bazen kilosu boya göre normal olanlar bile yakınıyo da, merak ettimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?