Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bizim sülalede de o kısım ırsi ama bende yoktur. Değişiyo o kemik yapısı falan, spor yapıyo musun kuşum? Takma kafaya, taktıkça kilo alırsın, böyle de güzelsin, muahhhh

yaprak02 üstüne alınmış bir adet minik kurt görüyorum, yerim ben seni, kastetmedim ki ben seni....bilmiyoeum bile kilo boy oranını:))))

evet kuzum kemıklerım baya iri. kort tenis çok oynadım ama bayadır oynamıyorum diyet yaptım biara iyi kilo verdim yapınca verıyorum ama bıseye uymak benı sıkıyor ılla bıldıgımı yıcem :)))))

evet kuzum kemıklerım baya iri. kort tenis çok oynadım ama bayadır oynamıyorum diyet yaptım biara iyi kilo verdim yapınca verıyorum ama bıseye uymak benı sıkıyor ılla bıldıgımı yıcem :)))))

E spor yap, hem dinç tutar hem de istediğün kiloya sağlıklıca ulaş...ama kurtulmak istiyosan biraz bir şeyler için çaba harcamalısın bebeğim:*

E spor yap, hem dinç tutar hem de istediğün kiloya sağlıklıca ulaş...ama kurtulmak istiyosan biraz bir şeyler için çaba harcamalısın bebeğim:*
haklısın kuzum da o azim çok fazla yok işte. zaten çok yiyen biri değilim ama oluyor işte.diyetsyen belirli kiloya düşmeden spor yapma eklemlerıne zarar verırsın dedi. son bıkac kılon kaldıgında spor öneriyorum dedi. liste vermişti onla baya zayıflamıştım uyarsam zayıflıyorum işte. bakayım dıkkat edeyım bıraz

Güveniyorum ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…