- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.241
boy 1.80 kiloo daaaaaaa tabiki boy orantısına göre fazla yazmayım şimdi burdakalıplı oldugum ıcın çok kılolu durmuyorum ama tartıya cıkınca fazla işte :)))) kalça bölgemde kılo var dıger bölgelerıme göre oda ırsi sanırm
evet kuzum kemıklerım baya iri. kort tenis çok oynadım ama bayadır oynamıyorum diyet yaptım biara iyi kilo verdim yapınca verıyorum ama bıseye uymak benı sıkıyor ılla bıldıgımı yıcem :)))))Bizim sülalede de o kısım ırsi ama bende yoktur. Değişiyo o kemik yapısı falan, spor yapıyo musun kuşum? Takma kafaya, taktıkça kilo alırsın, böyle de güzelsin, muahhhh
yaprak02 üstüne alınmış bir adet minik kurt görüyorum, yerim ben seni, kastetmedim ki ben seni....bilmiyoeum bile kilo boy oranını:))))
evet kuzum kemıklerım baya iri. kort tenis çok oynadım ama bayadır oynamıyorum diyet yaptım biara iyi kilo verdim yapınca verıyorum ama bıseye uymak benı sıkıyor ılla bıldıgımı yıcem :)))))
haklısın kuzum da o azim çok fazla yok işte. zaten çok yiyen biri değilim ama oluyor işte.diyetsyen belirli kiloya düşmeden spor yapma eklemlerıne zarar verırsın dedi. son bıkac kılon kaldıgında spor öneriyorum dedi. liste vermişti onla baya zayıflamıştım uyarsam zayıflıyorum işte. bakayım dıkkat edeyım bırazE spor yap, hem dinç tutar hem de istediğün kiloya sağlıklıca ulaş...ama kurtulmak istiyosan biraz bir şeyler için çaba harcamalısın bebeğim:*
haklısın kuzum da o azim çok fazla yok işte. zaten çok yiyen biri değilim ama oluyor işte.diyetsyen belirli kiloya düşmeden spor yapma eklemlerıne zarar verırsın dedi. son bıkac kılon kaldıgında spor öneriyorum dedi. liste vermişti onla baya zayıflamıştım uyarsam zayıflıyorum işte. bakayım dıkkat edeyım bıraz
ayyy inşaAllahhh canmmm : ( başarıcaaaammmGüveniyorum ben sana
nasıl olalım kilolarla ugrasıyoz işte canm sen nasılsınİyi akşamlaar :) nasılsınız yafrukurtlarr?:)
İyi akşamlaar :) nasılsınız yafrukurtlarr?:)
Hayırlı akşamlar milleeett naparsiniz bea
Pamuğum sen de hoş geldin, neler yapıyosun, bu izciler nerde diyipp duruyorum nerdesiniz nerdeeeee
Bn anca musait oldum gelebildim ne var ne yook
Pembis askisiiiii efendim
İyilik bebeğim ayu kovalayıp ateş yakıyorum, tvde aşk sana benzer var onu seyrediyorum :)
Abreka hanımefendi yemek topiclerinde gezerken neti bitmiş, dimi @Meg :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?