- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.921
E hadi öp
Di mi, kesin öyle yapayım o zaman
Kızımmm 35'in üzerindeyken zayıf olunursa,kırışıklık olur yüzde. Halbuki biraz kilo fazlası botoxlu gibi gösterir yüzü.
Güzelsin böyle dedimm işte ogaddeerrr
Ne olduuuuu
Gitmeeee
Hayırdır taramalı ile mi geliyorsun ablaAzsonra ekşın çıkabilir tutun beni
Gittim geldimBak meraklıya bakkkh
Abla ben mesajlarından tıkladım senin, dank diye atasözü çıktı karşıma , neye uğradığımı şaşırdımBdv gene sevgilim obje mesajı resmen bel altı yaaa..
Hayırdır taramalı ile mi geliyorsun abla
Gittim geldim
Abla ben mesajlarından tıkladım senin, dank diye atasözü çıktı karşıma , neye uğradığımı şaşırdım
Şu bdv bigünde olaysız geçse dişimi kırıcam
İşte kimse tanımıyor ya onun rahatlığı.İnsanın kendine saygısı olmayınca öyle oluyor AblaTaradım geldim
Rezalet yani düpedüz bel altı..
Ne anlıyorlar bundan yani..
Ben şoklardayım ilk kez hayatımda böyle bir kelime duydum kızımızda küçücük yaşta neler öğrenmişTaradım geldim
Rezalet yani düpedüz bel altı..
Ne anlıyorlar bundan yani..
İyi akşamlar ablam dua ediyorum inşallah sağ Salim evlerine gelirlerBen kaçtım kızlar iyi akşamlar görüşürüz iyi hafta sonları olsun..
Dua edin kızçem ve eşi gelebilsinler buraya havada kötüleşiyor gerçi..
İşte kimse tanımıyor ya onun rahatlığı.İnsanın kendine saygısı olmayınca öyle oluyor Abla
Ben şoklardayım ilk kez hayatımda böyle bir kelime duydum kızımızda küçücük yaşta neler öğrenmişiyi yaptın abla bende yazacaktım malesef konu kapanmış
İyi akşamlar abla görüşürüz, umarım sağ salim gelirlerBen kaçtım kızlar iyi akşamlar görüşürüz iyi hafta sonları olsun..
Dua edin kızçem ve eşi gelebilsinler buraya havada kötüleşiyor gerçi..
Burda yağsa yağsa yağmur yağar ve deli gibi de yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?