- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.881
Evet havucun glisemik indeksi pişince yüksekliyır dediğin gibi 3 de olur Harika bayıldımDeneyince haber ver ama merak ederim sonra,4 değilde 3 te yapabilirsin çeşidini.
Kıyma patates ve ıspanak süper oluyor..
Evet havucun glisemik indeksi pişince yüksekliyır dediğin gibi 3 de olur Harika bayıldım
Canımsın
Glisemik indeksEvet havucun glisemik indeksi pişince yüksekliyır dediğin gibi 3 de olur Harika bayıldım
Glisemik indekshiç işim olmaz,75 kg olmuşumdur,yemek yemek muhteşem bişey
Abla çok açım, canım çekti ya üşenmesemde yarın yapsamDeneyince haber ver ama merak ederim sonra,4 değilde 3 te yapabilirsin çeşidini.
Kıyma patates ve ıspanak süper oluyor..
Fıstık gibiyiz AnkımBende 62 çıtırım gördüm göreceğim en fazla kilom bu benim
Ben zor verdim canım boyumda kısa malesef 1.62 98 kg 66 kg zor verdim senin boyun uzunsa sağlıklı isen boşver canımGlisemik indekshiç işim olmaz,75 kg olmuşumdur,yemek yemek muhteşem bişey
Abla çok açım, canım çekti ya üşenmesemde yarın yapsam
Ya ne güzel hanım ablaBende 62 çıtırım gördüm göreceğim en fazla kilom bu benim
Gizli olsun Bencede bayıldımÜşenmede yap sorasn olursada tarifini verme sakın
Yok beee boyum da 1.66Ben zor verdim canım boyumda kısa malesef 1.62 98 kg 66 kg zor verdim senin boyun uzunsa sağlıklı isen boşver canım
Fıstık gibiyiz Ankım
Senin kilon ideal,eski halin zayıftı. Çok güzelsin Ankım maşallahKendimi öyle hissetmiyorum ama alışkın değilim bide bu kiloya..
Menapoz mahvetti benide
Evet o Zamanda çok kilo alınıyormuş değil miKendimi öyle hissetmiyorum ama alışkın değilim bide bu kiloya..
Menapoz mahvetti benide
Ya ne güzel hanım abla
Gizli olsun Bencede bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?