- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.901
O zaman birazcık ver hanım abla Bencede çıtır olsunYok öyle değil ama alışkın olmayınca fazla geliyor,yürürken filan tıkanıyorum artık.
Aynen adıda çıtır börek olsun demi
Senin kilon ideal,eski halin zayıftı. Çok güzelsin Ankım maşallah
O zaman birazcık ver hanım abla Bencede çıtır olsun
Ekmek yemeyi bırakırsan verirsin hemen birde yürüyüş yaparsanVeremiyorum artık,hormonlar durdu metabolizma çalışmıyor maalesef.
Ekmek yemeyi bırakırsan verirsin hemen birde yürüyüş yaparsan
O zaman akşam yemeklerini erken yemeye çalış abla saat 19.00 dan sonra birşey yemeÇok ekmekte yemiyorum aslında,sabahları yürüyüş yapmam lazım havada soğuk bide tembellik çöktü üstüme resmen .
Yediklerime dikkat ediyorum ama çok yemem.
Ya iyisin böyle iyisiiiinnnÇok ekmekte yemiyorum aslında,sabahları yürüyüş yapmam lazım havada soğuk bide tembellik çöktü üstüme resmen .
Yediklerime dikkat ediyorum ama çok yemem.
O zaman akşam yemeklerini erken yemeye çalış abla saat 19.00 dan sonra birşey yeme
Ya iyisin böyle iyisiiiinnn50kg olup napıcan. Kırışıklık olmaz azcık kiolu olunca,bebek gibi olur surat.
Ne açıdanYa sen nasıl tatlı bişey oldun böyleee
Soranlara keleş ustadan aldım tarifi dicemÜşenmede yap sorasn olursada tarifini verme sakın
Ne açıdan
Soranlara keleş ustadan aldım tarifi dicem
Arasın dursunlar googleda
Bi tatlılık geldi böyle ne bileyim oyyyyNe açıdan
Akşam eşinle çay içiyorsanız eğer yanında bu börekler olmasın o zaman yada bunun gibiler İnan alışkanlıkları değiştirmek zor ama isteyince gerisi geliyorSaat 8 gibi yemek yiyoruz ama eşim ancak geliyor eve..
Daha iyiyim ama bu seferde kıyafet derdi çıkıyor olmuyor üstüme sonrada kriz çıkıyor kendime.
Ne açıdan
Akşam eşinle çay içiyorsanız eğer yanında bu börekler olmasın o zaman yada bunun gibiler İnan alışkanlıkları değiştirmek zor ama isteyince gerisi geliyor
Bi tatlılık geldi böyle ne bileyim oyyyyöpiim.
Ne güzel demişsin benim için yaaa
Hahahahhahaah beyinleri yanar ararken
Kızımmm 35'in üzerindeyken zayıf olunursa,kırışıklık olur yüzde. Halbuki biraz kilo fazlası botoxlu gibi gösterir yüzü.Saat 8 gibi yemek yiyoruz ama eşim ancak geliyor eve..
Daha iyiyim ama bu seferde kıyafet derdi çıkıyor olmuyor üstüme sonrada kriz çıkıyor kendime.
Ne olduuuuuAzsonra ekşın çıkabilir tutun beni
GitmeeeeAzsonra ekşın çıkabilir tutun beni
Bak meraklıya bakkkhNe olduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?