Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok ekmekte yemiyorum aslında,sabahları yürüyüş yapmam lazım havada soğuk bide tembellik çöktü üstüme resmen .
Yediklerime dikkat ediyorum ama çok yemem.
Ya iyisin böyle iyisiiiinnn50kg olup napıcan. Kırışıklık olmaz azcık kilolu olunca,bebek gibi olur surat.

O zaman akşam yemeklerini erken yemeye çalış abla saat 19.00 dan sonra birşey yeme

Saat 8 gibi yemek yiyoruz ama eşim ancak geliyor eve..

Ya iyisin böyle iyisiiiinnn50kg olup napıcan. Kırışıklık olmaz azcık kiolu olunca,bebek gibi olur surat.

Daha iyiyim ama bu seferde kıyafet derdi çıkıyor olmuyor üstüme sonrada kriz çıkıyor kendime.

Daha iyiyim ama bu seferde kıyafet derdi çıkıyor olmuyor üstüme sonrada kriz çıkıyor kendime.
Akşam eşinle çay içiyorsanız eğer yanında bu börekler olmasın o zaman yada bunun gibiler İnan alışkanlıkları değiştirmek zor ama isteyince gerisi geliyor

Akşam eşinle çay içiyorsanız eğer yanında bu börekler olmasın o zaman yada bunun gibiler İnan alışkanlıkları değiştirmek zor ama isteyince gerisi geliyor

Her akşam çay vardır bizde,çok nadir olur evdede yapmıyorum artık pasta filan..
Hazır kek büskivi filan olursa ondan kemiriyorum işte

Kızımmm 35'in üzerindeyken zayıf olunursa,kırışıklık olur yüzde. Halbuki biraz kilo fazlası botoxlu gibi gösterir yüzü.
Güzelsin böyle dedimm işte ogaddeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…