- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.221
Canın çekmesin fıstık ,bol sarımsaklı tarhana çorbası ,çoban kavurma,fırında patates ,nohutlu pirinç pilavı ,kızarmış tavuk çoçukları için tavuk dışında birşey yemiyorlar ,salata ,ev yapımı yoğurt ,ev yapımı vişne hoşafı nasıl menüNe yapıcan yemeğee marifetcan
Açıyoz gari gelsin bekleyip duruyozAynen canım iç bölgelere yol almış geliyormuş açın gapıyı
Burada da Yok ama bekliyoruzBende iyiyimmher yere yağmış heralde kar ama burda yok şaşkınımm
Burasu güneşşş güllük gülistanlıkk şoklardayım üstelik karadenizzBurada da Yok ama bekliyoruzburada yağmur fırtına var
Bende gelimCanın çekmesin fıstık ,bol sarımsaklı tarhana çorbası ,çoban kavurma,fırında patates ,nohutlu pirinç pilavı ,kızarmış tavuk çoçukları için tavuk dışında birşey yemiyorlar ,salata ,ev yapımı yoğurt ,ev yapımı vişne hoşafı nasıl menü
Önden kar gönderiyorum yarına kadar idare etAçıyoz gari gelsin bekleyip duruyoz
Gel kuşum gelBende gelim
Süpersin canım Allah derimÖnden kar gönderiyorum yarına kadar idare et
Harikaaaaa sen yaparsımda kötü olur muGel kuşum gelbekliyorum çayın yanına kakaolu kek ve starbucks kurabiye yapıcam eşim akşama şok olucak evde kek börek yapmam da menüm nasıl iyi mi
Gerçekten miB
Burasu güneşşş güllük gülistanlıkk şoklardayım üstelik karadenizz
Sağol canım teşekkür ederimHarikaaaaa sen yaparsımda kötü olur mu
Afiyet şeker olsun minnoşuma benim
Gelmesinnnn kış kış kış karGerçekten miyakında sizede gelir kar
Çoban amcaları yimeyin noluyy
Seninki nasıl sevinir kurabiyelereSağol canım teşekkür ederim
Niye canım gelsin onun mevsimi topraklarınız için gerekliGelmesinnnn kış kış kış kar
DünSeninki nasıl sevinir kurabiyelerebenimde canım börek çektiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?