Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Niye boşveriyorsun ki gayet doğal merak etmen bende merak ediyorum hatta diyorum acaba gerçek hayatta bu kadar samimi olur muyduk diye

Mesela ben asla birine hitapsız konuşamam normal de, ve benden iki üç yaş büyükse bile abi abla derim. Ama burda olmuyor o ve ben zor alıştım buna.

İçimi okudun.
Belki çok zıt karakterleriz de mi, ama iyi böyle. Yanlış da anlaşılmayayım.
Kesinlikle canım mesela hepimiz çalışan insanlarımız hepimizin bir problemleri vardır insan bazen konuşmak Bile istemiyor yeri geldiğinde eşi ile şimdi biz gerçekten tanışsak birbirimizi o anda yanlış anlarız sonuçta biz bayanlar hemen alınırız değil mi

Ay kıyamam gel hayatım ben yazdan 40 kg vişne ayıklayıp koydum en çok sevdiğim meyvedir hem glisemik indeksi düşük hem çok faydalı yanlız şekersiz yapıyorum ben

Ben vişneyi meyve suyunda seviyorum ama midemi kötü yapıyo reflüyü azdırır mı fişne?

Bi de çizkek yaparken kullanıyorum fişne

Ben vişneyi meyve suyunda seviyorum ama midemi kötü yapıyo reflüyü azdırır mı fişne?

Bi de çizkek yaparken kullanıyorum fişne
Hayır azdırmaz canım şekersiz ev yapımı içersen faydalı çünkü benim eşim mide kanaması geçirdiğinde hastanede iyileşince doktorumuz şekersiz vişne yada üzüm hoşafı içsin demişti sanada şifa olur

Geçmiş ama yine de geçmiş olsun pisiciğim bid e troidmişsin, geçmiş olsun bitanem hiç hakkında bilgim yok troidin, dur araştırıvereyim

Bir de bunu merak ediyorum, neden Msj tekrarı yazıyorsunuz.

Ben bilgisayar programcısıyım 25 yalındayım ama şu an kendimi kör kütük cahil hissettim
Aynı mesajı iki kere kopya etmişim o yüzden canım sildim çünkü boş kalamazdı onu yazıyoruz bir daha kine emoji koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…