- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.596
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.261
Niye boşveriyorsun ki gayet doğal merak etmen bende merak ediyorum hatta diyorum acaba gerçek hayatta bu kadar samimi olur muyduk diye
Niye boşveriyorsun ki gayet doğal merak etmen bende merak ediyorum hatta diyorum acaba gerçek hayatta bu kadar samimi olur muyduk diye
Ama reklamda çıkıyorHaftada bir ama gününü bilmiyorum bide emin değilim ama yılbaşına kadardı sanırsam
Vaaarrr nedenkiKızlar birşey sorcam, aranız da yada bildiğiniz var mı; burda sosyal hesap da değil de reel de görüşen. Tanışan
Kesinlikle canım mesela hepimiz çalışan insanlarımız hepimizin bir problemleri vardır insan bazen konuşmak Bile istemiyor yeri geldiğinde eşi ile şimdi biz gerçekten tanışsak birbirimizi o anda yanlış anlarız sonuçta biz bayanlar hemen alınırız değil miİçimi okudun.
Belki çok zıt karakterleriz de mi, ama iyi böyle. Yanlış da anlaşılmayayım.
Merak ettim sadece üye olmadan önce de merak ederdim.Vaaarrr nedenki
Ay kıyamam gel hayatım ben yazdan 40 kg
Bu kardan adam da bir terslik var ama neyse buna da şükür
Gece kuşu günaydın gel yorgunluk çayı demledim mis gibi içelimKuzularımmmmmmmmm, ne güzel kaynatmışsınız
Hepinizi çok özledim canım obam
Ay kıyamam gel hayatım ben yazdan 40 kgvişne ayıklayıp koydum en çok sevdiğim meyvedir hem glisemik indeksi düşük hem çok faydalı yanlız şekersiz yapıyorum ben
Evet bende senin gibiyim ama mesela üst komşum herkese şit pişt der en nefret ettiğim olaydırMesela ben asla birine hitapsız konuşamam normal de, ve benden iki üç yaş büyükse bile abi abla derim. Ama burda olmuyor o ve ben zor alıştım buna.
Bir de bunu merak ediyorum, neden Msj tekrarı yazıyorsunuz.mesaj tekrarı
Gece kuşu günaydın gel yorgunluk çayı demledim mis gibi içelim
Hayır azdırmaz canım şekersiz ev yapımı içersen faydalı çünkü benim eşim mide kanaması geçirdiğinde hastanede iyileşince doktorumuz şekersiz vişne yada üzüm hoşafı içsin demişti sanada şifa olurBen vişneyi meyve suyunda seviyorum ama midemi kötü yapıyo reflüyü azdırır mı fişne?
Bi de çizkek yaparken kullanıyorum fişne
Ay ben gibi çaykoliksin sendeGünde iki demlik içerimeline sağlık bitanemmmmmmm, kar var mıydı orda ben de kar getireyim sana burda boyumun yarısı kadar var
Hayır azdırmaz canım şekersiz ev yapımı içersen faydalı çünkü benim eşim mide kanaması geçirdiğinde hastanede iyileşince doktorumuz şekersiz vişne yada üzüm hoşafı içsin demişti sanada şifa olur
Aynı mesajı iki kere kopya etmişim o yüzden canım sildim çünkü boş kalamazdı onu yazıyoruz bir daha kine emoji koyayımBir de bunu merak ediyorum, neden Msj tekrarı yazıyorsunuz.
Ben bilgisayar programcısıyım 25 yalındayım ama şu an kendimi kör kütük cahil hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?