- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.241
Ben yoktum ki adı neydiii bende yaparımDün @HanimKelesimiGetir bir tarif paylaştı süperdi aslında ondan yapmalı bak iyi oldu aklıma getirdin deneyeyim bari
3 renkli börek olması lazımBen yoktum ki adı neydiii bende yaparım
Aaa evet gördüm simdi hatırladımm3 renkli börek olması lazımdur bakayım
3 değil 4 renk benim hafızamda 3 renk kalmışAaa evet gördüm simdi hatırladımm
Sitede link verilmiyodyuuu nasıl oldu açıkıyor linkk site değiştiritodu linki
Hadi ya bilmem yasak değildir umarım link vermek ban yemeyelimSitede link verilmiyodyuuu nasıl oldu açıkıyor linkk site değiştiritodu linki
Yok banlanmazsın da Allah Allah nasıl olduHadi ya bilmem yasak değildir umarım link vermek ban yemeyelim
Melegim normalde linkleri site değiştiriyodu ya bu nasıl açıldııııı @Meg
Kolay gelsin afiyet olsun miyavımmmHadi ben kaçtım son kezişler beni bekler
Papatyaam nasılsın sana bir şey sorcam salla kazan sadece pzt günleri mi oluyorCanlaarr
Bu kardan adam da bir terslik var ama neyse buna da şükürHeyoooooo kar yağıyoEki Görüntüle 1935424
@Meg ; bunu sana yağtım oymakbaşıma layık bi taht
Eki Görüntüle 1935425
Soğuğu alttan yeme diye kürk de koydum
Bu kardan adam da bir terslik var ama neyse buna da şükür
Haftada bir ama gününü bilmiyorum bide emin değilim ama yılbaşına kadardı sanırsamPapatyaam nasılsın sana bir şey sorcam salla kazan sadece pzt günleri mi oluyor
Ben tanışmadım malesef aynı ilden kimse çıkmadı neden sordun ki canımKızlar birşey sorcam, aranız da yada bildiğiniz var mı; burda sosyal hesap da değil de reel de görüşen. Tanışan
Ben tanışmadım malesef aynı ilden kimse çıkmadı neden sordun ki canım
Niye boşveriyorsun ki gayet doğal merak etmen bende merak ediyorum hatta diyorum acaba gerçek hayatta bu kadar samimi olur muyduk diyeÜye olmadan önce de merak ediyordum ya , şimdi arttı merağım, ne bileyim. Adımızı, hadi onu geçtim yaşımızı, hayatımızı tam anlamıyla bilmiyoruz, birbirimizin.
Ay ben bugün çok sorguluyorum ya, boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?