Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Geçmiş ama yine de geçmiş olsun pisiciğim bid e troidmişsin, geçmiş olsun bitanem hiç hakkında bilgim yok troidin, dur araştırıvereyim
Ay kıyamam ben canım ben üretim hatasıyım tip 2 diyabet,insülin direnci ,tansiyon düşüklüğü birde tiroit eklendi rabbime asla isyan etmiyorum bende in kötü olan insanlar var şükür halime binlerce kez

Ay kıyamam ben canım ben üretim hatasıyım tip 2 diyabet,insülin direnci ,tansiyon düşüklüğü birde tiroit eklendi rabbime asla isyan etmiyorum bende in kötü olan insanlar var şükür halime binlerce kez

Üretim hatasıyım ne demek ablacım ya :) bitanem çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin sana

Ben ekmek yemiyorum sende yeme boşver evde peynir,zeytin ye sende haşlanmış yumurta seviyorsan ye hem tok tutar canım kıyamam ben gel bana kahvaltı hazırlayayım sana

Dur dur azcık iştahım açıkken ekmek de yiyeyim de kilo alayım ne hazırlıcan bana

İzmir'de kar yağdıııı
Uyandım aa kar yağmışş dedim
Kahvaltı edeyim dışarı çıkarız dedim geldim ki kar yooook
sstt kahvaltıya ne hazırladın

Merak ettim sadece üye olmadan önce de merak ederdim.

Efoşum az çok anlıyorsun konusmalarından
Bir iki üye var mesela adim gibi eminim hiç anlasamayiz

sstt kahvaltıya ne hazırladın

Efoşum az çok anlıyorsun konusmalarından
Bir iki üye var mesela adim gibi eminim hiç anlasamayiz

Ya tabi orası öyle, belli oluyor az buçuk.

Aslında demek istediğim ; geçen Bi konu da Bi yorum yaptım dini bilgi, dini içerikli idi ama asla polemik fln değil.

Baktım profilime, o zmn bebekle uğraşan anne resmi vardı saç baş karışmış ve türbanlı değildi. Ula dedim kendi kendime bu beni yansıtmıyor ki tamam anneyim tamam zor bir oğlum var ama türbanlıyım hemde öyle yeni moda Olanlarından değil.

Yani bilemeyiz birbirimizin içini, duygularını, üzüntülerini , sevinçlerini.

Bugün bana Bi haller oldu sallayın beni, yine hayatı sorgulama modundayım. Pa-NickYok ablamın mezar vasiyet konusundan sonra yıkadığım ölüler geldi aklıma. Sıyırdım.

Ayyy bu arada canım obamın güzide hatunları bişi dicem. Bnm eşim gıda toptancısı kendi işi ve geçen Bi tanıdığı ona tarladan foto attı. Yılan karnabahar sebzesinin içine saklanmış, sığınmış.

Ben çok etkilendim , tamam yıkıyoruz güzelce fln ama Bi haftadır dolapta diriyordu karnabahar anca şimdi koydum ocağa psikolojisini zor attım. Tiksinmem ama acayip oldum ya aman dikkat edin güzel güzel yıkayalım. Süzelim. Silelim.

Vııııyyyyy,,,, iğrenç

Ben de etkilenir yemek yiyemezdim kaç hafta

M e g g 'm anacım din kültürü öğretmeni deeğilim, garip guraba bir bilgisayar programcısı ve web tasarımcıyım.
Ne güzel işte :)
Bilirsin avatara göre yorumlayınca öyle oluyor, sen öğretmen oldun ben klip kızı

Ne güzel işte :)
Bilirsin avatara göre yorumlayınca öyle oluyor, sen öğretmen oldun ben klip kızı

Ay benden harika öğretmen olur aslında kocam hep öyle der, takıntılarım var biraz. Detaylı konuşma gibi, ve programcılıktan kalma her ihtimali düşünerek ona göre anlatma ve açıklama gibi nefret ediyorum hiç gizemli değilim

bayan nihayet 'im konyakbaşım gel ben hazırlayayım sana kahvaltı istersen kahvaltı, öğle yemeği dersen ocak da pişiyo. Miyav_su unutu seni akşama çobanları kavuruyor :)

Ay efşam, yafrukurt bebeğim olur çok da güzel olur, çok acıktım bu zalımların bana bakacağı yok..... Koştum da geldim

M e g g da portakallı tatlılardan karışık tostlardan bahseder ama şu garibe bi ekmek atmaz

Böyle garipliğe can kurban. Obanın gülü, obanın konyakbaşı, kurucusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…