- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.581
Kuzularrrrrrr, ben geldimmmmmmmm!
Günüm harika geçti inanın.. Karların üstünde tepiştim durdum , kardan tavşan yaptım, kar tavşanı. Günüm dopdolu ve musmutlu geçti
Sınavım da iyi geçti..... Sizi de çokkk özledim obam
Bu akşampisicikler için barınak yapacağım. İlk kez yapıcam M M e g lokumunun fikri önderliğinde..
Herkes yapsa mı ne dersiniz? Maliyetsiz,şirin mi şirinhem kedicikler ısınsın hem de kalbimiz
Kedi evi dersen ben çoktaaaan yaptım ve biliyorsun ki ben sokaktaki annesiz kedileri sahipleniyorumAzra910 kendini affettirmenin bir yolu var
Hımmmm afferim kıııızzzzKedi evi dersen ben çoktaaaan yaptım ve biliyorsun ki ben sokaktaki annesiz kedileri sahipleniyorum
Tamam yapiyim megim hatta bizim evin önünde tabak tabak kedi köpek maması var benimkinin mamasını kardeşlerle paylaşıyoruzHımmmm afferim kıııızzzz
Niye foto eklemedin?
Cezalısın 1 tane daha yapıyosun
Ya ben seni çok seviyorum behTamam yapiyim megim hatta bizim evin önünde tabak tabak kedi köpek maması var benimkinin mamasını kardeşlerle paylaşıyoruz
Bende seni çok seviyorum keditörümYa ben seni çok seviyorum beh
Tamam hemşirelere yazabilirsin,çok mutlu oldum çoookk
Megim bu ev yikildi 2ay once sahipsiz eski bi evdiAferimAzra910 'm çok güzel yapıyosun,böyle devam,gurur duydum seninle
Bir şey söyleyeceğim,acaba o kolileri çöp poşetleri ile kaplayıp,koli bandıyla sabitleyebilir misin.. Böylece yağmurdan kardan etkilenmez koliler. Içlerine de eski kazak battaniye falan koysan tam süper olur
Bitanem sonunda ya ne zaman geleceksin artikBeen geldiiimmmkizlar yine hastaneye gittim iki igne yedim şimdi annemden bağlandım nete hepinizi çok çok özledim
Çok geçmiş olsun hoşgeldinBeen geldiiimmmkizlar yine hastaneye gittim iki igne yedim şimdi annemden bağlandım nete hepinizi çok çok özledim
Bizde seni çok özledikBeen geldiiimmmkizlar yine hastaneye gittim iki igne yedim şimdi annemden bağlandım nete hepinizi çok çok özledim
Benimde internetim yok bu ay ikimize de niye boyle oldu kiKizlar net ne zman gelir bilmiyorum b evdeki wifiden baglaniyodum iste onda sorun var
Ee sizde ne var ne yok arkamdan çok dedikodu yaptinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?